Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallottatok màr arrol, hogy...

Hallottatok màr arrol, hogy nem jo egy babat 1 ev folott ejszaka szoptatni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi az indok?

Bár az anyukának jobb ha alszik 😉

Nem hallottam egyébként

2019. okt. 1. 17:26
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
61%
A normál súlyú gyerekeknek 1 év felett (meg már korábban is) alvásra van szükségük éjjel. Amelyik egyéves napközben megfelelő mennyiségű és minőségű ételt eszik, az éjjel nem éhes. Érdekes módon a nem szopó babáknak senki nem kel föl éjjel vajas kenyeret kenni. Az egyéves éjjel nem enni, hanem cicizni kel és kelt föl, és ezt 4 évesen is így fogja csinálni, ha teheti.
2019. okt. 1. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2.

Bnőm nem szopis babája is kel éjjel, sokszor nem tudja mit adjon neki..( tejitalt, tápszert szokott)

Pedig ijesztő mennyiséget eszik nappal.( többet, sokszor mint én)

2019. okt. 1. 18:50
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen gyerekfüggő.Nekem 4 gyerekem van,a két nagy 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát, pedig 18 hónapos korig ciciztek, a harmadik 10 hónaposan már nem kért anyatejet, viszont a 4.fiacskám 2 és 1/4 éves korig csak anyatejet volt hajlandó enni,azt is 2 óránként, éjjel is!Utána magától abbahagyta,szerencsére 😀.Egyen,ha igényli,de csak ha tényleg eszik,nem csak a bújás miatt ébreszt fel.
2019. okt. 2. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!