Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok, ha egy anyuka...

Mit gondoltok, ha egy anyuka kisbaba mellől ennyit utazik?

Figyelt kérdés

A baba áprilisban született, augusztusban 2 éjszaka elment mellőle, mert a Sziget fesztiválra ment ki a barátnőivel. Utána augusztus végén 3 napra elment lánybúcsúra Horvátországba, majd szeptember elején 2 napig a nagyszülőkre hagyták a babát, amíg esküvőre mentek a Balatonhoz.

Októberben is elutazik a barátnőivel 3 napra wellnessezni, utána novemberben pedig a párjával 4 napra évforduló miatt.

Ilyenkor a baba az apukájával van, vagy ha éppen ő is megy, akkor a nagyszülőkkel.

2019. szept. 29. 12:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki azt csinál, amit akar. Az, hogy a legjobb barátnője leánybúcsújára és esküvőjére elmegy valaki, számomra nem egyenértékű azzal, hogy wellnesselni meg fesztiválozni megy a barátnőivel napokra. Nem vagyunk egyformák. Nekem fontos, hogy a párommal is töltsek időt kettesben gyerek nélkül, ha megoldható, de napokra gyerek előtt sem mentünk egymás nélkül, mert nem vágyunk ilyesmire. Azzal viszont baromira nem értek egyet, hogy apánál belefér, anyánál meg nem. Ez nettó hülyeség. Aki így gondolja, az mártírkodjon csak egyedül, míg apuka éli világát. Az ilyenek szerint biztos az is normális, hogy 6 éves koráig velük alszik a gyerek, apa meg a másik szobába...
2019. szept. 29. 19:51
 32/34 anonim ***** válasza:
22%

Hibás a következtetésed. Nem gondolom, hogy apuka aludjon külön.

Azt gondolom, hogy azért, mert én egyelőre nem tudok elmenni estére, attól még mért jó, ha ő itthon ül?

Az edzésem nappal van ugyan, de olyanra meg a párom nem jár.

2019. szept. 29. 20:17
 33/34 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, itt nem edzésről meg néhanapján sörözésről volt szó, hanem több napos kiruccanásról.
2019. szept. 29. 20:35
 34/34 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem akivel egy estét elvan egy baba, azzal elvan 2 napot is. Illetve azzal, aki meg tudja nyugtatni, elaltatni. Legalábbis az enyém nappal pár órát elvan a baby sitterrel, a nagymamával és az apjával is. De este csak velem van el.

Nem azért mert momzilla vagyok, hanem mert ez a helyzet, már fent leírtam, mért.

Szerintem nincs semmi gond a több nappal ha a baba bírja és két órára is gáz otthagyni, ha tudni, hogy nem bírja.

2019. szept. 29. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!