Mit gondoltok, ha egy anyuka kisbaba mellől ennyit utazik?
A baba áprilisban született, augusztusban 2 éjszaka elment mellőle, mert a Sziget fesztiválra ment ki a barátnőivel. Utána augusztus végén 3 napra elment lánybúcsúra Horvátországba, majd szeptember elején 2 napig a nagyszülőkre hagyták a babát, amíg esküvőre mentek a Balatonhoz.
Októberben is elutazik a barátnőivel 3 napra wellnessezni, utána novemberben pedig a párjával 4 napra évforduló miatt.
Ilyenkor a baba az apukájával van, vagy ha éppen ő is megy, akkor a nagyszülőkkel.
Hibás a következtetésed. Nem gondolom, hogy apuka aludjon külön.
Azt gondolom, hogy azért, mert én egyelőre nem tudok elmenni estére, attól még mért jó, ha ő itthon ül?
Az edzésem nappal van ugyan, de olyanra meg a párom nem jár.
Szerintem akivel egy estét elvan egy baba, azzal elvan 2 napot is. Illetve azzal, aki meg tudja nyugtatni, elaltatni. Legalábbis az enyém nappal pár órát elvan a baby sitterrel, a nagymamával és az apjával is. De este csak velem van el.
Nem azért mert momzilla vagyok, hanem mert ez a helyzet, már fent leírtam, mért.
Szerintem nincs semmi gond a több nappal ha a baba bírja és két órára is gáz otthagyni, ha tudni, hogy nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!