Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik velünk?

Mi történik velünk?

Figyelt kérdés

Van egy két éves kislányunk, nagyszülői segítség semmi. Ha valamit nagyon sürgősen el kell intézni, akkor a kicsi egy ismerősünknél van, ő segít ilyenkor.

Én azt érzem, hogy a párom teljesen kifordult magából, amióta megtudta hogy PhD. hallgató lettem. Folyamatosan támad, hogy ő így nem fog élni, ő nem fog vigyázni a gyerekre, amíg én oda leszek. Tegnap a beiratkozáson közölte velem, hogy inkább keres nekem albérletet, de ő nem fog így élni, mert neki teher a gyerekre vigyázni. Milyen ostoba vagyok szerinte, hogy előbb nem jutott eszembe doktorálni. Sajnos most van erre lehetőségem. A kávézó közepén emberek szeme láttára tegnap elment, mert azt mertem mondani, hogy nem vagyok hajlandó a doktori iskolát otthagyni. Az emberek szemében, beleértve a páromat is, én vagyok ezért a világ legszörnyűbb anyja. Persze azt megkérdezte, hogy mikor fogok ösztöndíjat kapni, mert elfogyott a pénze. Egyébként adok neki szívesen, de teljesen úgy érzem össze vagyok törve. Egyszerűen tönkre vagyok menve. Én mindent megszerveztem, még azt is, ha nem akar vigyázni a kicsire, akkor amíg én órán leszek , lesz rá aki vigyáz. De így sem jó. Menni nem tudok a szüleimhez. Folyamatos feszültséget és zaklatottságot érzek. Most megyek oktatói gyakorlatra is. Erre mondta, hogy ő így nem akar élni.

Azt bezzeg elfelejtette, hogy a közel 2 év alatt, soha nem jutott eszébe kettesben elmenni valahova és teljesen elhanyagol. Mielőtt valaki megkérdezi, igen akarta a gyereket. Nem erőltettem.

Tanácsokat szeretnék kérni, mert a párommal lassan több a baj, mint a két éves kislánnyal.

2019. szept. 28. 13:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki nézné el, hogy a szaros papírt a wc mellé dobja! Szólj rá, fenyegesd meg, hogy, leléptek! Bár nyilván nem lesz hihető. Szakvizsga 45 évesen viccnek is rossz, nemsokára nyugdíjba megy, igazából tök feleslegesen szakvizsgázik, hagyhatja a fenébe nyugodtan.
2019. szept. 30. 13:13
 32/32 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van. Hát azért bosszantó ezva wc papíros dolog is. Azt mondta erre, hogy fáradt és ezért. Jól néznénk ki, ha mindenki ezt csinálná, aki fáradt.
2019. szept. 30. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!