Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elromlott a légkondi szétizzad...

Elromlott a légkondi szétizzadjuk magunkat ááá?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én csak éjszaka szellőztetek. Nappal éppen ahonnan besüt a nap, leengedem azt a redőnyt, és megy a szobában a ventilátor. De ha kinyitod az ablakot napközben, csak ömlik be a forró levegő kintről, így annak nem sok értelmét látom.

Egyébként így van nálunk 29 fok. Szegény kisfiam egy szál pelusban, időnként letörölgetem egy nedves törölközővel, mert csatakos a haja az izzadságtól. Jövőre azért assszem beruházunk egy klímára.

2010. júl. 15. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi is 30 fokban dekkolunk itthon! :(

Vettünk ilyen jeges léghűtőt, de csak este altatáshoz kapcsolom be,meg éjjel nyitom az ablakot!A babaszobában kb másfél hete nem volt felhúzva a redőny!csak aludni járunk oda!de így is 29-30 fok van!

2010. júl. 15. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Panelben laktam 27 évig. Borzasztó!!!!!

Most téglában lakunk és nagyon-nagyon kellemes, egyáltalán nem elviselhetetlen.

Se klíma, se ventillátor, csak sok fa a ház előtt.

2010. júl. 15. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
most főztem..kész vaaagyoook...32 fok volt...amúgy 30 van nálunk is
2010. júl. 15. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Déli fekvésű lakás, klíma nincs, ventillátor nincs (a fülem nagyon érzékeny rá, amikor volt mindig begyulladt), redőny nincs, 6. emelet :)

Baba egy szál pelusban ténfereg, rólam egy ültő helyemben folyik a víz. Hát ma már 2 alkalommal pancsizott a kádban, de így is tiszta csatak a feje.

Úgy 33-35 fok körül van...reggel 6 órakor volt 30 fok az ágyában a bébiőr szerint.

2010. júl. 15. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk meg nem telik rá,ááááááááááá
2010. júl. 16. 15:56
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!