Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami elromlott, de mi?

Valami elromlott, de mi?

Figyelt kérdés

Kislányom 6 hónapos múlt. 3 napja megállás nélkül sír HA!! lát. Ezt úgy kell érteni, ha nem lát és nem hallja a hangom szépen eljátszik egyedül (akár órákat is), de abban a pillanatban mikor felfedez, nyöszörög, sír, mintha könyörögne. Egész nap nem kerülhetem ki és egész nap nem is lehetek mellette. Ez mitől lehet? Mit tehetek? Elmúlik? Volt valaki még így?

Köszönöm a segítségeteket előre is.

2011. jan. 17. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Talán eddig mindig felvetted,vagy foglalkoztál vele,azért sírhat,hogy vedd fel.

Ha így van,akkor hagyd sírni. Pár nap után abbahagyja a sírást.

2011. jan. 17. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Valamit biztosan közölni akar veled a maga nyelvén, kérdés, hogy mit... Nálunk most kezdi élvezni a hasalást, és sokszor azért sírdogál nekem, hogy fordítsam hasra, mert már unja háton. Ha megfordítom, egyből mosolyog.
2011. jan. 17. 18:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Forog oda-vissza, négykézláb hintázik nem kell forgatnom. Nem vettem fel ezelőtt sem, sőt kézben sem szeretett lenni (most se szeret), sokat veszekedtem az itthoniakkal azért hogy ne kapassák fel erre régen nagyon odafigyeltem.

Valami más baj lehet csak tudnám mi :(

2011. jan. 17. 18:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és persze foglalkoztam vele de annyit most is foglalkozok én semmin se változtattam az eddigiekhez képest.
2011. jan. 17. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy babát vársz?
2011. jan. 17. 19:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Vagy hogy jön ide?
2011. jan. 17. 19:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja, arra gondolsz hogy ha igen akkor megérezte volna és azért ilyen? Nem nem hiszem hogy babát várok, spirálom van ami tudom nem feltétlen kizáró ok, de meg is van, tehát teljesen kétlem.
2011. jan. 17. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:

van egy pszichiáter barátnőm, vele sokat beszélgetünk babákról (egyidősek a babáink) és egyszer szóba jött egy hasonló szitu, szerinte azért csinálja ezt mert hagyták sírni a babát és így közli a bizalom megingását.

hát nem tudom, lehet csak jön a foga és ha meglát, közli neked...

2011. jan. 17. 22:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze volt, hogy sírt mondjuk még nem győzte kivárni hogy elkészítsem a tejét, már akkor is türelmetlen volt, de órákig nem hagytam sírni. Nem is tudtam volna majd megszakad/t a szívem mikor sír.
2011. jan. 17. 22:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is a fogra tippelek. Próbálj meg adni neki fájdalomcsillapítót, ha duzzadt a fogínye, vagy rágókát. Én énekelgetni szoktam neki, mert rájöttem, hogy attól megnyugszik. Habár látatlanba elég nehéz tippeket adni, mivel minden anyuka a saját gyerekét ismeri igazán.
2011. jan. 18. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!