Valami elromlott, de mi?
Kislányom 6 hónapos múlt. 3 napja megállás nélkül sír HA!! lát. Ezt úgy kell érteni, ha nem lát és nem hallja a hangom szépen eljátszik egyedül (akár órákat is), de abban a pillanatban mikor felfedez, nyöszörög, sír, mintha könyörögne. Egész nap nem kerülhetem ki és egész nap nem is lehetek mellette. Ez mitől lehet? Mit tehetek? Elmúlik? Volt valaki még így?
Köszönöm a segítségeteket előre is.
Talán eddig mindig felvetted,vagy foglalkoztál vele,azért sírhat,hogy vedd fel.
Ha így van,akkor hagyd sírni. Pár nap után abbahagyja a sírást.
Forog oda-vissza, négykézláb hintázik nem kell forgatnom. Nem vettem fel ezelőtt sem, sőt kézben sem szeretett lenni (most se szeret), sokat veszekedtem az itthoniakkal azért hogy ne kapassák fel erre régen nagyon odafigyeltem.
Valami más baj lehet csak tudnám mi :(
van egy pszichiáter barátnőm, vele sokat beszélgetünk babákról (egyidősek a babáink) és egyszer szóba jött egy hasonló szitu, szerinte azért csinálja ezt mert hagyták sírni a babát és így közli a bizalom megingását.
hát nem tudom, lehet csak jön a foga és ha meglát, közli neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!