Ha elromlott a mikrónk hogyan sterilizálhatom a bimbóvédőt és a cumit?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 10:52
1/11 anonim válasza:
kifőzöd...! Felraksz vizet, bele a cuccokat, hagyod felforrni, mikor felforrt még 5 percig bennehagyod...! Ez csak akkor nem jó ha túl kemény a viz nálatok. Akkor tiszta vizköves lesz, és értelme nincs ha utána megint elmosod...! Akkor venni kell sterilizáló folyadékot....
2/11 anonim válasza:
Simán forrásban lévő vízbe rakod, pár percig főzöd, majd még ázik benne kicsit.
én amúgy azt hallottam hogy a mikroban nem jó sterilizálni, mert ártalmas anyagokat bocsájt ki a mirkohullám. De ettől függetlenül én is betettem néha, de hatásosabb a forralt víz.
3/11 anonim válasza:
Nekem ugyan nem volt bimbóvédőm, de a cumit - játszós, mindig beletettem egy lábosba, és kifőztem. Soha nem a mikróban csináltam.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. A cumisüvegről is le kell szedni a cumi részét... Nem a mikrohullám miatt hanem mert a gumiba olyan anyag van ami ki jön belőle... Én igy hallottam...
5/11 anonim válasza:
Szia!
Én anyatejleadó vagyok s mindennap sterilizálni kell a mellszívót!
Ha fellforrt a víz pici citromsav fedő alatt 30 percig,így pusztulnak csak el a baktériumok.
6/11 anonim válasza:
ma 11:01-es a citromsavval is főzöd még? Utána le kell öblíteni?
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek szerint akkor én eddig teljesen rosszul csináltam.
2011. jan. 3. 11:39
8/11 anonim válasza:
A főzővízbe tegyél pici citromsavat vagy ecetet, különben vízköves lesz.
9/11 anonim válasza:
Ja, és létezik hideg sterilizáló folyadék, amit bababoltokban árulnak, illetve patikában kapható a Neomagnol tabletta, abból is készíthető sterilizáló folyadék.
10/11 anonim válasza:
11:01-es vagyok!
Az anyatejleadás miatt tudom ezeket a praktikákat!
Mert csak nagyon sterilen fogadják el a tejet!
Igen citromsavval főzd 30 percig fedő alatt,de főzheted tovább is,csak a 30 perc meg legyen.Textilpelenkába csomagold be s úgy főzd ki,hogy ne jöjjön fel mimden a víz tetejére,mert akkor semmit nem ér az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!