Ki hogyan élte meg a szeparációs szorongást?
Sziasztok!
A saját tapasztalatotok érdekelne. Kinél mennyire volt durva, meddig tartott és hogy vettétek észre hogy vége? Egyik napról a másikra, vagy szép fokozatosan lett vége?
1,5-2 hónap volt. Sehová nem tudtam menni nélküle. Mikor rájöttem mi ez onnantól nekem nem volt vészes, átadtam magam a dolognak, tudtam, hogy csak úgy szabadulunk mindketten.
Nálunk belső 2 szintes első emeleti lakás van, saját udvarral. Ez azért fontos mert voltak olyan esetek mikor ki kellett lépnem a lépcsőházba, udvarra, emeletre és késő ősszel nem szívesen szaladgáltam ki-be a gyerekkel. Ezen alkalmakkor rászoktunk egy mondókára (cin cin kisegér minden lukba belefér) jó hangosan mondtam hogy halljon és kértem hogy mondja velem, akkoriban a cin cin már ment. Akkor éreztem, hogy alakul mikor már a kezdődő sírást a mondóka rögtön elhallgattata, illetve már nem is kezdett sírni ha pl kiléptem a lépcsőházba.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Mindegyik hasznos volt.
Megnyugtató, hogy akkor nem velem van a baj. Nálunk 2 hónapja tart de néha úgy érzem felkötöm magam. Egy egyszerű teregetést nem tudok megcsinálni orditás nélkül. Pedig amúgy ott van mellettem, csak olyankor karámba teszem. De végig ott áll és üvölt. Egyébként én is megadtam magam a helyzetnek, nem ellenkezek sokat. Kb egésznap ott ülök vele a földön és sokszor még a szoba másik sarkába se megy el, 9 kiló és kizárólag a mellkasomon fekve alszik nappal és éjjel is általában eléri hogy magamhoz vegyem. De vannak dolgok amiket egy idő után nem halaszthatok tovább és olyankor csak a keserves sírás van. Az elmúlt napokban viszont már jó volt az apja is, nem nyújtózik örökké utánam. Vajon ezt már vehetem haladásnak? De ha a férjem nincs itthon akkor ugyanúgy üvölt amíg pisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!