Szeparációs szorongást éjjel hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Nem együttalvós módszereket szeretnék !2010. nov. 9. 20:00
1/7 anonim válasza:
Megszüntetem a szeparációt. Így megszűnik a szorongás.
2/7 anonim válasza:
Szerencsére nálunk a fiam lefárasztotta magát nappal, így éjjel nem volt ereje "félni", inkább aludt. Próbáld nappal lefoglalni, fárasztani, így éjjel aludni fog, másképpen nem fogod tudni kezelni a helyzetet.
3/7 anonim válasza:
Babusgat, ringat, cirógat, dúdol, simogat, megnyugtat, átölel.
4/7 anonim válasza:
Símogatás, ölelés, halkan beszélek hozzá, hogy érezze vele vagyok, ha nagyon nyöszög akkor ölbe veszem, dajkálom. Egyébként mellettem alszik egy karnyújtásnyira, de saját ágyikóban.
5/7 anonim válasza:
Még az állatok is együtt alszanak a kicsinyeikkel!
Mi emberekben kevesebb az önfeláldozás és a gondoskodás???
Maradj mellette akkor és ne aludj!
De még mindig egyszerübb vele aludni.A későbbi kapcsolatotokra is kihat ha szorong és fél te meg "neveled"
6/7 anonim válasza:
Előzővel értek egyet.
Nálunk már elmúlt, de elég volt csak hozzám bújnia, nem sírt, nem pánikolt, csak megkeresett a kezével, és odabújt.
Aztán aludtunk tovább...
7/7 anonim válasza:
nálunk csak a közelségem ami megnyugtatja.És ha megnyugszik attól hogy megsimogatom,vagy magamhoz ölelem,akkor természetesen megteszem,ez a legkevesebb amit gyermekemnek adhatok,hogy megadom neki a biztonság-érzetet.Ez az állapot nem örök,el fog múlni,addig pedig kitartás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!