Kiválthat a hozzátáplálás megkezdése nyugtalanságot?
Figyelt kérdés
4 hónapos nevelt babámnál megkezdtem a hozzátáplálást. Elfogadja az új ízeket,de azóta nyugtalanabb,rosszabbul alszik éjszaka és nappal is. 1 hónapos korától végigaludta az èjszakát este 8- reggel 7-ig aludt. Most hajnalban nyöszörög alvás közben,de annyira,hogy fel kell ébresztenem,magától,és simogatás hatására sem hagyja abba. Védőnőhöz 1 hét múlva kell mennünk. Addig álljak le a hozzátáplálással? Van egy másik nevelt babám,ő 5 hónapos. Nála simán ment a hozzátáplálás bevezetése. Ő 3x eszik tápszert, 2x pedig vagy gyümölcsöt vagy főzeléket vagy tejpépet kap felváltva.2019. szept. 19. 06:33
11/15 anonim válasza:
Hala a jo Istennek minden rendben van vele, eros kiscsajszi :) minden jot kivanok nektek is!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! 😃
2019. szept. 20. 12:39
13/15 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy rendben van a babád. Kívánom,hogy maradjon is így.
2019. szept. 20. 12:40
14/15 anonim válasza:
Szia. Nem tudom,hogy beszelsz e angolul,ha igen akkor keress ra ‘4 months sleep regression’ Az megmagyarazza,hogy mi is lehet ez. Egy magyar cikket is talaltam de mar nem emlekszem hol
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Igaz,nem beszélek angolul,de lefordíttatom a fordítóval. Mindenképp megnézem. Mondjuk,már jobb a helyzet,de ki tudja,tartalmazhat a cikk hasznos tudnivalókat a 4 hónaposakról.
2019. szept. 22. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!