Származna e valamilyen előny egy társadalomnak, ha csak a szép külsővel rendelkező embereknek lehetne gyermekük? Mondjuk a támogatásokhoz, csak nekik lenne joguk. Úgy tudom hogy aki szép, az egészséges is.
A szépség egy relatív fogalom. Sokan szépnek tartják Angelina Jolie-t, szerintem csúnya. Régen is az volt, most méginkabb az.
Így maga a kérdés sem értelmezhető.
Az egészség amugy sem szépséghez kötött, hisz mindkettő elmúlik. Szoval mi is a kérdés?
Állítom, hogy édesanyám kifejezetten szép nő VOLT fiatalon. És mellette nagyon komoly betegségekkel küzdött és küzd a mai napig + még jó néhány kialakult az évek során.
Honnan szedted ezt a hülyeséget?
Ja remek ötlet lenne...mutatósnak mondható 4 elemis Lákátos Vanessza szüljön ötöt, még pénzt is adunk rá, nem túl mutatósnak mondható Kis Julcsi PhD végzettséggel, stabil kapcsolatban ne szüljön azt megtiltjuk.
Persze ez csak a két véglet, de azért érted mit akarok mondani. A szépség nem jár együtt azzal, hogy valaki értelmes, felelősségteljes ember, akire nyugodtan rábízol egy vagy több gyereket.
Nem is értem ez hogy merült fel benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!