Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Származna e valamilyen előny...

Származna e valamilyen előny egy társadalomnak, ha csak a szép külsővel rendelkező embereknek lehetne gyermekük? Mondjuk a támogatásokhoz, csak nekik lenne joguk. Úgy tudom hogy aki szép, az egészséges is.

Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A szépség egy relatív fogalom. Sokan szépnek tartják Angelina Jolie-t, szerintem csúnya. Régen is az volt, most méginkabb az.

Így maga a kérdés sem értelmezhető.

Az egészség amugy sem szépséghez kötött, hisz mindkettő elmúlik. Szoval mi is a kérdés?

2019. szept. 18. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyönyörű meddő nőt ismerek, de egy rakás mentális beteg ember is szép(velük több rossz dolog történik gyerekként). Ha megnézed kik vannak magánpszichiáternél, csupa szép, jó ízlésű ember..
2019. szept. 18. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A szépség túl szubjektív ehhez. Szerintem pl Eva Mendez olyan randa, hogy az oroszlán sírva enne meg. Mások meg hasraesnek tőle... Akkor neki most lehetne gyereke meg támogatása vagy nem?
2019. szept. 18. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy származna bármi előnye is a társadalomnak. Mint ahogy írták, a szépség relatív. És ki dönti el, ki szép és ki nem? És nem függ össze az egészséggel sem. Ismertem több fiatal, csinos nőt mentális betegséggel. És azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy attól, hogy vki szép, még lehet hülye. És azokkal mire megy a társadalom?
2019. szept. 18. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Én inkább IQ szinthez, meg iskolázottsághoz, erkölcsi bizonyítványok kötném. Több értelme lenne...
2019. szept. 18. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Állítom, hogy édesanyám kifejezetten szép nő VOLT fiatalon. És mellette nagyon komoly betegségekkel küzdött és küzd a mai napig + még jó néhány kialakult az évek során.

Honnan szedted ezt a hülyeséget?

2019. szept. 18. 21:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja remek ötlet lenne...mutatósnak mondható 4 elemis Lákátos Vanessza szüljön ötöt, még pénzt is adunk rá, nem túl mutatósnak mondható Kis Julcsi PhD végzettséggel, stabil kapcsolatban ne szüljön azt megtiltjuk.

Persze ez csak a két véglet, de azért érted mit akarok mondani. A szépség nem jár együtt azzal, hogy valaki értelmes, felelősségteljes ember, akire nyugodtan rábízol egy vagy több gyereket.

Nem is értem ez hogy merült fel benned.

2019. szept. 19. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!