Volt mar ilyen valakival, akinek a gyerek aztan behozta a lemaradast?
Figyelt kérdés
Koraszulott babam van es 1 het mulva lesz 6 hos, korrigalt 3. Meg mindig nem emeli a fejet, nem nyul dolgokert es nem gogicsel. Szepen le lehet kotni a figyelmet de ennyi. Elvileg mivel nagyon korababa normalis a lemaradas, de kivancsi lennek mas hasonlo helyzetben levoknel hogy alakultak a dolgok2019. szept. 17. 14:56
1/7 anonim válasza:
Jártok koraiba? Ott sokkal több tapasztalatot kapnál.
2/7 A kérdező kommentje:
Devenyeshez jarunk, most voltunk a 3.alkalommal
2019. szept. 17. 15:38
3/7 anonim válasza:
Igen, persze, a lányom 36. hétre született, elvittük dévényes gyógytornászhoz, mivel nem emelte a fejét, hetente jártunk és szépen behozta a lemaradást. Ha 3 hónappal hamarabb született, akkor miért nem vittétek azonnal fejlödésneurologiára, gyógytornászhoz? Amúgy az a normális, hogy a korrigált korának megfelelő dolgokat megcsinálja, nem az, hogy semmit se csinál.
4/7 anonim válasza:
Látom, jártok, csak annyi jutott eszembe, hogy eleinte heti két alkalommal mentünk tornára, illetve neurológushoz is vinném a helyedben.
5/7 A kérdező kommentje:
Voltunk neurologusnal es azt mondta semmi baja. Ehhez kepest az van amit leirtam
2019. szept. 17. 15:45
6/7 anonim válasza:
Szia! Én tovább vinném a helyedbe. Az enyém 31 hetre született, 1950 grammal 43 centivel. Nalunk az volt sokáig a gond hogy nehezen tartotta meg a buksiját amikor hason volt. Gyogytornára jártunk de csak heti egyszer. Itthon tornaztattam és amennyit lehetett hasaltattam. Most 6 hónapos korigáltan 4. Epp tegnap dícsértem meg mert, oldalra fordult egy kicsit meszebb volt a rágókája de utána nyúlt meg fogta, hátara vissza fordult és át vette a masik kezébe. Szépen hasra fordul de még vissza nem, ezt egy hete kezdte csinalni. Nalunk most ez a helyzet, gőgicsél is kb egy hónapja, de most egy hete már elég hangosan is nyomja. Es amit imadok, meg puszilom a hasát hangosan kacag.. De azt mondom nincs el kesve semmiről de több szem többet lát
7/7 anonim válasza:
Ne hagyd rá. Jogos a félelmed. Akár magánba vidd. Fejlődésneurológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!