Egy szál pelenkában aludhat éjszaka a babám ebben a melegben? Ti miben altatjátok?
Figyelt kérdés
Gondolom nem fázik meg.....?2010. júl. 14. 20:37
1/12 anonim válasza:
6heteset egy napozó és a terpeszpelus :-(
a 21hós egy ujjatlan body
2/12 anonim válasza:
5,5 hós, de ma már én is csak pelust adtam rá. Kipöttyesedett, ma biztos nagyon melege volt. Éjjel még eszik, talán akkor egy bodyt ráadok, mert kitakarózik és hajnalban hideg van már úgy.
3/12 anonim válasza:
Pelus es egy vekony rovid ujju vagy ujjatlan body.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,én is adok rá ujjatlan bodyt.
Szép estét nektek!!!:):)))
2010. júl. 14. 20:46
5/12 anonim válasza:
24hós,eddig adtam rá egy atlétát estére de reggel közölte,hogy vizes és ma már nem kapott rá,teljesen kipettyesedett a felső teste...sztem nem fog megfázni pedig 34fok van,de nem is kérte a felsőt..mert ő már kéri ha kell..
6/12 anonim válasza:
Rövid ujjú body és zokni, mert kitakarózik! Szerintem egy body, kell rá!
5 és fél hónapos kislány!
7/12 anonim válasza:
csak pelenka! Most egy éves, de tavaly, amikor született,, néhány hetes volt a nagy hőségben, csak pelust kapott, meg textilt betakarni hajnalra. semmi baja nem lett, átaludta az éjszakát
8/12 anonim válasza:
Pelus és ujjatlan bady, mert nem lehet betakarni őt.
9/12 anonim válasza:
Pelus+ujjatlan body 28 fokig, efelett csak egy pelus. Ha belegondolok, hogy én egy szál bugyiban alszom és melegem van.
10/12 anonim válasza:
Csak pelus,attól is eléggé szenved,10 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!