Almapüré banánnal és csirkehússal, saját készítésű jó fagyasztva is? és az őszibarack?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 17:54
1/6 anonim válasza:
Én gyümölcsöt nem fagyasztottam, csak céklát, de az elég vizes volt, amikor felolvasztottam, már idei cékla volt, a tavalyinak semmi baja. A húst pürésítve fagyasztom, az teljesen jó.
2/6 anonim válasza:
Én is csak csirkemellet jó puhára megfőztem, botmixerrel összepépesítettem és jégkockatartóban lefagyasztottam. A többi hozzávalót pedig frissen készítem el hozzá.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én egyelőre mindenből lefagyasztom a többletet, mert most kezdtük a kostolgatást, és még nagyon piciket eszik, nem akarom a többit kidobni. barack, szilva, alma, banán, krumpli, répa is jól elvan a mélyben szépen pürésítve. Még nem volt gond, ha picit kicsapódik a víz, azt el lehet benne simán keverni, természetes, hogy van benne víz is.
4/6 anonim válasza:
Bocsi az off-ért,de én fagyasztottam krumplit és tiszta szivacsos volt felengedés után.
A többit is fagyasztottam már(répa,barack,cékla zeller,karfiol,karalábé,hús,hal,cs.máj püré)és mind ok. csak a krumplit fözöm hozzá frissen.
Neked milyen a krumpli fagyasztva?
5/6 anonim válasza:
szerintem is nagyon rossz ízű a fagyasztott krumpli.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem lett szivacsos, mert jó hígra csinálom a főzővízzel, így a benne lévő keményítő hatása után is még keverhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!