Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jár a tgyás akkor is, ha...

Jár a tgyás akkor is, ha második baba születik, s még az elsővel is GYED-en voltam?

Figyelt kérdés
A "nagyobb" már betölti a két évet (27 hós lesz), mire a pici születik a télen, és mivel még GYED-en vagyok, tehát már több mint két éve lesz, hogy nem dolgozom (de van munkahelyem), nem vagyok tisztában azzal, hogy jár-e a tgyás vagy csak a GYED-et igényelhetem újra?
2010. júl. 14. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is GYED-en voltam, amikor a 2. baba született és kapom a Tgyás-t.
2010. júl. 14. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:

jár a tgyás,

az én gyerekeim között i s 27 hónap van

a pici 5 hónapos

2010. júl. 14. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
És ha a GYED-be született a második gyerek, ahogy nálatok is, ott mi alapján számolják a tgyást, gyedet? köszi.
2010. júl. 14. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utolsó kérdése is nagggyon jó ám!!! :) Remélem, erre is érkezik válasz. Köszi még egyszer!!!!
2010. júl. 14. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Nem az előző babával kapott összeg 70%-át kapjuk a másodiknál?
2010. júl. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!