Pár napos baba mennyit eszik? Súlygyarapodás! Hányszor? Baj ha sokat alszik? Nem kér ételt?
Nem sárga? Én megmutatnám dokinak, nem túl jó, ha ilyen pici baba, annyit alszik és nem kéri a mellet.. Az enyém ennyi idősen kb éjjel-nappal cicin volt.
A súlya gyarapszik napról napra?
Szerintem be van sárgulva. Bőrének sárgásabb árnyalata van, szeme fehérje is kicsit sárga?
Gyermekorvos, védőnő mit mond? Ébresztgetni kell és minél többször etetni. Most mindegy hogy anyatejes vagy tápszeres. A lényeg a folyadék. Ugyanis az segíti a bilorubin (ami felelős a sárgaságért) kiürülését.
Itt egy link erről
Kitartást! Amikor nagyon nem bírod majd, gondolj arra, hogy ez is elmúlik egyszer.Engem is ez tart életben. ;)
Könnyen lehet,hogy besárgult,az okoz aluszékonyságot.
Az nem baj,hogy sokat alszik. De az igen,ha nem eszik. Minimum 3-4 óránként fel kéne ébresztened és megetetned. Ő még nagyon pici ahhoz,hogy ne egyen. Valamint ha sárga,akkor az is annál hamarabb múlik el,minél többet eszik.
Pelusok hogy alakulnak? Van pisi,kaki elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!