Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól fektessem hasra a...

Mikortól fektessem hasra a kisfiamat? 1 hónapos és üvölt ha hason van, de azt olvastam itt, hogy fontos a nyaka miatt. Ráér még, vagy erőltessem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem már a korházba mondták,hogy fektessem hasra mert az jó a pocijának.Én megpróbáltam,olyan jót aludt hason :)

Itthon is többször rakom hasra nappal,órákat alszik igy:)éjszaka nem szoktam...

Az én kislányom hétfőn lesz 3hetes ...

Minden jót

2008. nov. 15. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Én azt mondom,mindig egy kicsit,hidd el,meg fogja szeretni.Hisz akar majd ő forgolódni,is.Többször keveset,amennyit enged,egy kis sírással.
2008. nov. 15. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ne erőltesd, ha sír bíztos nem jó neki úgy. Nem minden gyerek szeret hason aludni. Az én lányom soha nem aludt hason, én nem is bántam hogy nem alszik úgy, mert hason fekvő babáknál nagyobb az előfordulása a bölcsöhalálnak.
2008. nov. 15. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban azt mondták,oldalra fektetve altassam.Nem is volt hajlandó hason feküdni(még nappal sem),amíg el nem kezdett forgolódni,azután már csak hason volt hajlandó aludni.Semmiféle képpen ne erőltesd,eljön majd ennek is az ideje.
2008. nov. 15. 20:39
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! akkor próbálkozunk. jó babázást nektek!
2008. nov. 15. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónapos koráig üvöltött ha hasra fordítottam.További egy hónapig rövid ideig kínlódtunk,az utóbbi két hétben képes 30-40 perceket elleskelődni hason.Én nem erőltettem mégis gyönyörűen kinyomja magát és kezd forgolódi is.
2008. nov. 15. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én háton altattam.Oldalt azért nem tettem,mert nálunk 3-an is csípő problémával születtünk és ilyen esetben az oldalt fektetés nem ajánlott.Hason pedig csak akkor aludt,amikor Ő fordult át,mert utálta ezt a pózt.A védőnőm azt mondta,akkor lehet hasra tenni,ha már el tudja fordítani hason fekve a fejét.
2008. nov. 15. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettetek!
2008. nov. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!