2009. decemberi babák mekkorák, miket csinálnak már?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 11:16
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekem is mindig megjegyzik, hgoy milyen kicsi a fiam, pedig szerintem nem, ő nem egy hurkás gyerek, ez tény, de mindenkit a saját fejlődése alapján kell nézni. De nagyon tud bosszantani.
12/13 anonim válasza:
Fiam dec. 25-én született, 6900 gr és 71 cm. Forog mindkét oldalra, kúszik és próbálkozik mászni. Ő is ringatózik :-)
13/13 anonim válasza:
Mindenbe bele lehet kötni, ha kicsi, azért, ha meg nagy.. Anyósom volt a legjobb példa. 5 hetes volt a kisfiam, mikor először náluk voltunk és az én kis drágám akkor még egy órán át szopott egy-egy alkalommal. Anyós egy órán belül ezt a két megjegyzést tette:
1.Kislányom, nem eteted Te túl sűrűn?
2.El kellene kezdeni a tápszert, h kapjon eleget enni.
Azt még elfelejtettem írni az elején, h nincs egy foga sem, zöldségeket, gyümölcsöket, sinlac pépet, csirkehusit és glutént kap, plusz szopik. Nappal össz kb 5 órát alszik, plusz az éjszakát végig 4 hetes kora óta.
Első válaszadó voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!