Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2009. decemberi babák mekkorák...

2009. decemberi babák mekkorák, miket csinálnak már?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dec.10-én született a kisfiam, 69 cm, 6720g. Forog hasról hátra és fordítva, kúszik, mászik, feltérdel és állásba kapaszkodik bútorok mellett. Kapaszkodás nélkül még nem ül, csak úgy leül a sarkára térdelésből, h valamiben megfogódzkodik egy kézzel. Na meg ha elfárad, akkor dől állásból, térdelésből, mint a krumplis zsák:)
2010. júl. 14. 11:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Dec. 5-én született a fiam, forog minden irányba, most kezd próbálkozni a mászással, nagyon aranyos, amikor a kis feneként ringatja négykézláb. A szája egyfolytában jár, pelenkázni alig tudom, mert a fenekét a levegőbe emeli közben. Most 6550 gramm és 70 cm.

Off: Az első válaszolótól kérdezném, hogy mennyivel született a babád? Mert az enyém nagyon kicsi volt, így érdekelne, hogy behozta-e a többieket, ahogy láttam a Tiéd nem sokkal nagyobb. Köszi.

2010. júl. 14. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 3160g+52cm-rel született, de nagyon lassan gyarapodott az elején, mert nem túl hatékonyan szopott, meg amúgy is kis vékony izmos az alkata:)
2010. júl. 14. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Dec.6-án született a fiam (3520g és 51 cm). Jelenleg 7800g és 70 cm. Forog hasról hátra és fordítva is. Még nem ül magától és nem is kúszik, mászik. Jelenleg azt gyakorolja, hogy tud négykézlábra emelkedni.

Tiéd?

2010. júl. 14. 13:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.

Hát én le sem merem irni mekkora a fiam,pontos adatom most nincs mert ő dec.15-én született és jövőhét kedden megyünk méreckedni a 7 hónapos tanácsadásra,szóval 6 hónapos adataim,9750 gramm és 74 cm.(4070 grammal és 58 cm-rel született)

Ő is forog mindkét irányba,3 hete kúszik,de csak hátrafele,négykézláb hintázik 1 hete,2 napja felül négykézláb helyzetből,oldalra kitolja a popsiját és úgy ül fel.

Pelenkázás az felér egy csatával,mire végzek vele,mert mindig elfordul.

Aludni nem nagyon szeret,de ez a szokása kis kora óta meg van.Sajnos még az éjszakákat sem alussza végig.

Foga még nincsen,pedig már 3 hónapja látszik alul a két kis fehér vonal,de még nem törte neki át.

2010. júl. 14. 14:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Most vettem észre eddig csak fiús anyukák irtak.
2010. júl. 14. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Köszi az első válaszolónak a választ. Az én babám 1760 grammal és 44 cm-rel született, ezért érdekelt, hogy egy normál mérettel született babától mennyire van elmaradva, de úgy látom, hogy már nem sokkal, így megnyugodtam.

A fiamnak egyébként egy foga van alul, de tegnap voltunk a dokinál és azt mondta, hogy már felül is jön neki, úgyhogy valószínű egyszerre bújik ki az összes első foga. Hát nem túl szerencsés ... Amikor az első foga kijött, akkor aludni sem tudott rendesen, állandóan felsírt. A Kérdezőnek pedig gratulálok a szép nagy babához.

2010. júl. 14. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

köszi a gatuláciot,csak az a baj,hogy sokan ezért nem gratulálnak,hanem piszkálnak,kritizálnak,hogy úr isten mekkora gyerek,biztos tömöm...

Elég rossz érzés.De már megtanultam nem foglalkozni vele,ő ekkora és kész.

2010. júl. 14. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem tudom, hogy miért kell piszkálni valakit, hogy kicsi vagy nagy a gyereke. Én is kaptam megjegyzéseket, hogy milyen kicsi, mintha tehettem volna arról, hogy picinek született. Még jó hogy nem lett nagyobb gond, mert az orvosok nem vettek észre valami elzáródást és a hasamban nem kapott elég táplálékot. Egészséges az a lényeg, mindegy, hogy kicsi vagy nagyobb.
2010. júl. 14. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Fiam december 3-án született 2660 grammal és 49 cm-rel. 7 hós mérésen 70 cm és 7800 gramm volt. Ő is forog mindkét irányba, gurul, kúszik, még nem mászik és nem ült fel. Most jött ki a két alsó foga, ezzel kűzdött pár hétig. :) Ő sem jó alvó, hasfájós volt nagyon, most kezd kicsit jobban aludni, de még 2x kel éjszaka. Amikor fogzott többször is.

Hogy esznek a babáitok?

2010. júl. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!