Mikortól tanult meg a babátok szívószállal inni?
Figyelt kérdés
Magától jött rá vagy tanítottátok?2019. aug. 30. 16:38
1/10 anonim válasza:
Hát én nem tanítottam. Nem is tudom azt, hogy lehet🤔😀 KB 13 hónaposan adtam neki is rájött magától kB 2 perc alatt
2/10 anonim válasza:
Kb. 1 éves volt. Nem nagyon kellett tanítani, mondtam neki 3x, hogy szívja, pár perc alatt rájött a technikára,.azóta is imád szívószálazni.
3/10 anonim válasza:
1 éves kora körül kapott egy szívószálas Avent kulacsot és azóta az a kedvence, nem kellett neki magyarázni sem, azonnal tudott inni belőle. Napi 4-5 ilyen kulacsnyi vizet is megiszik annyira szereti.
4/10 anonim válasza:
1 évesen. Nagyon akart inni a szívószálas, 2dl-es almalevemből. Először nem tudott mit kezdeni a szívószállal, ezért megnyomtam neki a dobozt, hogy menjen a szájába. Aztán csak annyira nyomtam össze, hogy a szívószál végéig legyen. Akkor a nagy igyekezetben beleszívott, és onnantól ment is már neki. Kb. 2 perc alatt tanult meg inni így.
5/10 anonim válasza:
2 éves kora körül kapott valakitől ilyen 2dles gyümölcslevet, akkor. Itthon nincs szívószál öko megfontolásból, szívószálas kulacsot meg nem veszek, mert nem lehet normálisan tisztítani.
6/10 A kérdező kommentje:
Huhh akkor jó. Lányom is 1 éves, kb 2 hónappal ezelőtt próbáltam adni neki de csak rágta a szívószálat. Ma próbáltam újra és úgy láttam sikerült neki szívni de nem voltam benne biztos 😅
Köszi a válaszokat :)
2019. aug. 30. 19:09
7/10 anonim válasza:
Az enyém nem tud, 2 éves múlt, adtam neki pár hónapja, de nem tudott vele inni, mivel nemsokára be lesz tiltva nem gondolom olyan fontosnak, hogy szívószállal igyon.
8/10 babyboom567 válasza:
Decemberben lesz 3 éves a gyerekem, nem tud szívószállal inni.
9/10 anonim válasza:
7, létezik szilikon, fém, papír... nem lesz betiltva, csak az egyszer használatos műanyag.
5, gyerekjáték tisztítani (kis kefével)
1 éves kora körül. És nagyon hasznos eszköz még a megkésett beszédfejlődés terápiájánál is.
10/10 anonim válasza:
2 éves lesz a fiam, mostanában volt, hogy unokatesó azzal ivott és ő is ki akarta próbálni és sikerült. Egyébként nem is szereti, pohárból iszik. A szívószálakat csak játéknak használja. Kisebbeket dugdos/fűzöget a nagyobba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!