Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! Ti odafigyeltek...

Kismamák! Ti odafigyeltek arra, hogy a babátok vagy a saját ágyatok a lakásban jó helyen van elhelyezve?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, hogy beszoktátok-e méretni szakemberrel évente egyszer a felhelyet?

Én ki szoktam hívni és sok esetben rossz helyen van az ágy és máshova kell helyezni!

Volt 5 éve, hogy hartmanzóna és vízér kereszteződésében volt a kisfiam ágya! Rögtön jó helyre tettük!

Rengeteg betegség okozója lehet, ha rossz helyen alszunk!

2010. júl. 13. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja és ha nem jó helyen van a fal, akkor kiütöm:-))))

Elég behatároltak a lehetőségek sajnos

Amúgy nem igazán hiszek benne.

2010. júl. 14. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:

2*3méteres hálószobában nem sokat gondolkodhatok, hogy hova tegyem a franciaágyat. A babánk velünk alszik.

Egyébként hiszek ebben a vízvonalasdiban, de hiába hiszek, ha nem rendezhetem át a lakást.

Egyébként nem kell ehhez szakember, fogj egy macskát, az tuti a vízvonalra fekszik.

2010. júl. 14. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
A "macskás mérés" nem jön be. A mi cicánk mindig oda fekszik, ahol mi vagyunk. Éjszaka mellettem alszik. Akkor is ott aludt, amikor másképp volt berendezve a szobám. A kedvenc helye egy doboz, ami nem mindig ugyanoda van letéve a szobában, mégis jókat alszik benne.
2010. júl. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!