Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák! Ti odafigyeltek...

Kismamák! Ti odafigyeltek arra, hogy a babátok vagy a saját ágyatok a lakásban jó helyen van elhelyezve?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, hogy beszoktátok-e méretni szakemberrel évente egyszer a felhelyet?

Én ki szoktam hívni és sok esetben rossz helyen van az ágy és máshova kell helyezni!

Volt 5 éve, hogy hartmanzóna és vízér kereszteződésében volt a kisfiam ágya! Rögtön jó helyre tettük!

Rengeteg betegség okozója lehet, ha rossz helyen alszunk!

2010. júl. 13. 22:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*fekhelyet
2010. júl. 13. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi nemrég mérettük be és a 7 hónapos kislányom ágya 2 vízér kereszteződésben volt!!!Áthelyeztük a megfelelő helyre.Így egy kicsit idétlenül néz ki a szoba,de nem az a lényeg hanem a babóca.
2010. júl. 13. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem ebben, úgy hogy nem:)

pláne évente, mert lehet tegnap még jóbhelyen volt holnap pedig a beépített szekrényt kell kivennem mert ott lenne sz ideális, vagy sz ablakkal szemben, esetleg az ajtó előtt?

Bocsi, de nekem ez vicces:)

2010. júl. 13. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül egy ilyen bemérés?
2010. júl. 13. 22:40
 5/13 A kérdező kommentje:

Húú! A legrosszabb a kettős vízér kereszteződés!

Mi is rámoljuk, rendezzük, amikor szükséges!

Nálunk is most lessz esedékes megint a bemérés!

Nálad ki csinálta és mennyiért?

2010. júl. 13. 22:42
 6/13 A kérdező kommentje:

2000 forittól a csillagos ég az ár!!

Én hiszek benne! Volt, hogy egymás után 2 ember mért és térképet is csinálnak, mind kettőnél pontosan ugyan úgy volt minden berajzolva! Persze vannak kóklerek is!

Én így nyugszom meg, hogy tudom a babám és a nagyfiam jó helyen alszanak!

2010. júl. 13. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Soha eszembe sem jutott,és senkinek nem lett semmi baja emiatt. Pedig 3 gyerekün k van. Az egész csak szélhámosság. A beképzelés pedig sokat jelent. Csak annak "árt",aki hisz benne!
2010. júl. 13. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Sose mérettünk be semmit, mégis nagyon jó alvókánk van, és a kisfiam is végigalussza az éjszakát.
2010. júl. 13. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
de ha egyszer bemérik, akkor az az elrendezés, amit adnak, jónak kéne legyen évekig! Ugyanis a vízerek nem mennek odébb vagy szűnnek meg, és újak sem alakulnak ki ott, ahol már alapban vannak. Úgyhogy felesleges pénzkidobás évente méretni, mert ők mondanak valamit, amit te hallani akarsz, ezért fizetsz nekik. De, ha nincs mit bemérni, nincs miért hívni őket évente. Érted ugye?
2010. júl. 13. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó annak aki megteheti, és nem csak anyagilag értem. Egy 2-3 szobás panelban igen nehezen lehetne megoldani ezt! Mármint, hogy átforgassuk az ágyakat! Tök jó hogy sokaknak ez a legnagyobb problémájuk :) :D
2010. júl. 14. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!