Kedves Anyukák! Melyiket válasszam az alábbi esernyőre csukható babakocsik közül? Ti melyiket vennétek és miért azt. Vagy melyiket nem és azt miért nem?
Kislánynak vennénk (9 és fél hónapos).
Ami nekem fontos, hogy kicsire csukható legyen, mert pici az autónk (főleg autóval szállítanánk ezt a babakocsit!),könnyen lehessen tolni, az első kerekek bolygósíthatóak legyenek, legyen karfája és lábzsákja is, kényelmesen tudjam tolni a 160 cm-mel és a párom is a 190 centijével... és persze a bébink is szeresse ;-)
Akinek van tapasztalata vmelyik jelölt járgányról, az legyen kedves írja meg nekem a jót és a rosszat is, mert nem tudom melyiket válasszam!
Nagyon rám férnek a tanácsaitok!!!
segítségetek előre is köszönöm :-)
Kedves Utolsó válaszoló Anyuka!
Sajnos nem tudok neked privit írni :-(((
Küldj kérlek Te nekem, vagy engedélyezd az adatmódosítás menüpontnál, hogy lehessen neked e-mailt küldeni és akkor írok én ;-)
Köszönöm a segítséged és már előre a képeket is! :-)))
Sziasztok!
Gondoltam megírom, hogy a Giraffe Club sh129 mellett döntöttem... már meg is vettük a babakocsit és teszteltük is. Azoknak a szempontoknak, amik számomra fontosak voltak teljesen megfelel :-)
Úgy néz ki jó választás volt! Szerintem szeretni fogjuk!
Így fest élőben a kislányommal együtt:
Köszönöm mindenkinek a válaszát/véleményét/segítségét!!!
Szép hétvégét és jó babázást Nektek!!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!