Kedves Anyukák! Melyiket válasszam az alábbi esernyőre csukható babakocsik közül? Ti melyiket vennétek és miért azt. Vagy melyiket nem és azt miért nem?
Kislánynak vennénk (9 és fél hónapos).
Ami nekem fontos, hogy kicsire csukható legyen, mert pici az autónk (főleg autóval szállítanánk ezt a babakocsit!),könnyen lehessen tolni, az első kerekek bolygósíthatóak legyenek, legyen karfája és lábzsákja is, kényelmesen tudjam tolni a 160 cm-mel és a párom is a 190 centijével... és persze a bébink is szeresse ;-)
Akinek van tapasztalata vmelyik jelölt járgányról, az legyen kedves írja meg nekem a jót és a rosszat is, mert nem tudom melyiket válasszam!
Nagyon rám férnek a tanácsaitok!!!
segítségetek előre is köszönöm :-)
Senki sem válaszol :-(((
Kérlek segítsetek!!!
Szükségem van a szakértelmetekre!
Segítsetek, mert egyre tanácstalanabb vagyok :-(
Etetőszéket is Ti segítettetek választani és elégedett is vagyok vele nagyon!!!
...Most se hagyjatok cserben! ;-)
Én szívesen segítenék, csak a miénk nincs a felsoroltak között így nem tudok tapasztalatból tanácsot adni. Hülyeséget meg nem akarok írni.
Remélem jól választasz.
Aranyos vagy!
Nekem az is segítség lenne, ha leírnád azt, hogy Neked milyen van és hogy mennyire vagy vele elégedett.
Nem egyszerű dolog ez a babakocsi vásárlás!
Már hetek óta keresgélek és nézelődök,
de nem jutok előrébb :-(
Már az is sokat segít ám Nekem, ha csak megnézitek a linkeket és megírjátok, hogy nektek melyik jön be :-)
Szia!
Ha nekem kellene kocsi,akkor a 2. vagy 3. közül döntenék.
A többi már első látásra sem tetszik
(nekünk espiro magic 3 van)
Szia, ezek nagyon hasonló babakocsik, szerintem teljesen mindegy, hogy melyiket veszed. Ezek mind kb egyforma nagyságúak, ha összecsukod őket, és súlyra is kb egyformák lehetnek. Egyiknek sem állítható a karja, szóval nem biztos, hogy kényelmes lesz neked is tolni és a férjednek is.
Nekem BébéGo KS628 babakocsim van (nézd meg google-ban), az is pont ilyen, mint amiket te linkeltél be. Van hozzá lábzsák, bevásárlórész alul, esővédő, kb 5 kiló, bolygókerekes, kicsire csukható (hosszúkás vékonyra), én elég magas vagyok, nekem kényelmes tolni. Az is ilyen kb 20ezres kategória. Teljesen ledönthető vízszintig.
előző vagyok még végignéztem őket.Az első nagyon hasonlít az utolsóhoz,de élőbe nekem nem tetszett a karfa elhelyezése.A 2.3.nekem nem tűnik stabil vázúnak,de élőbe nem láttam őket.
A 4.jó szerintem,de nem tudom mennyire tágas,élőbe kellene látni,az 5.nél csak az első kerék.fixálásának megoldása nem tetszik,mert a fék és a kerék közé be fog a sár meg a hó kötni,ezt írtam vkinek már tegnap,mi így jártunk a bergonunkkal.
Én a 4.és az utolsó közül választanék,és nem azért mert az utolsó még színbe is azonos a miénkkel,hanem mert tényleg szeretjükk
Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!! :-)
Kedves Utolsó!
Nagyon örülök annak, amit a Giraffe club sh129-ről írtál, mert nekem is ez az egyik legszimpatikusabb :-)))
A narancs-feketét néztem ki. Nem kicsi a kislányom... 9,5 hónaposan 74 cm és 9 kg. De megnyugtató, hogy a Te kisfiad még bőven nőhet bele :-)))
Kényelmes a lábtámasza is a bébidnek? Állítható... mert ezt sehol sem olvastam róla eddig :-(
...és mekkorák a kerekei? Elképzelhető, hogy télen az enyhén havas járdákon is boldogulunk vele?
Még a Baby Design Travel-ről (1. link) olvastam közben jókat... szóval vszínű eme két járgány közül lesz vmelyik a befutó ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!