Baba fenekén lyuk van? Aggódjak?
5 hónapos. Ahol kezdődik a feneke ha picit széthúzom van egy kis apró lyuk..Kb mint egy gombostű feje akkora. Voltunk hétfőn dokinál, azt mondta ez vele született, sok gyereknek van nagyon, nincs vele teendő, legyen tisztán tartva és ennyi. Kamaszkornál előbb nem okozhat gondot és lehet akkor sem illetve zárulhat kívül belül is akár.
Ez olyan mint a synus pilonidalis betegség, vagyis az elvileg ebből alakulhat ki felnőttként.
Nektek volt vagy van ilyen a babán? Ismerek gyereksebészeket, keressem fel őket vagy tényleg ne aggódjak?
2 van neki
Picit feljebb
Nézni kellett az elején, hogy széklet ürül-e onnan is...
Kialakulhat sipoly is..
De egyelőre nincs vele baj... 14 hónapos
Nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel küzd.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Ezen mi trollkodás? Ez egy veleszületett dolog, a férjemnek is van, neki 20 éves kora körül elkezdett begyulladni rendszeresen, most épp nagyműtétre vár, kivágják neki járatostul idén év vége felé, még a sebésszel meg kell pontosan beszélnie.
Vagy nem tudom kinek írtad a trollkodást, volt lehet valami törölt válasz.
Igen azt még láttam!
A 3asat nem értem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!