15 hónapos kisfiam nem tapsol, nem integet még, pedig nagyon értelmes, mosolygós, más dolgokat leutánoz, logikai játékok érdeklik, stb. Volt így más is?
Figyelt kérdés
Tudom, h más már 9-10 hónaposan tudja ezeket, ezért frusztrál. Hiába mutatom, mondóka, stb, nem csinálja2019. aug. 26. 13:38
1/10 anonim válasza:
Más 16 hónapos a testrészeket is tudja. Az én fiam másban ügyes. Nem kell hasonlitgani. Nem robotok. Mondtad, hogy ügyes. Ő ilyen. Majd megtanulja. ☺️
2/10 anonim válasza:
Szia!
Ha amúgy utánoz akkor nincs gond szerintem.
Mutogatni tud?
Mond szavakat?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, 13-14 hónaposan kezdett mutogatni, szóval azt is később, azóta azzal tök jól kommunikál. Babanyelven halandzsazik egész nap, de most múlt héten jött az első szó, labda, meg hamma a kajákra. Ami még zavar, h zenére nem táncol (statuszon kérdés volt) De védőnő is ezt mondta amúgy,h ha mást utánoz, akkor nem baj, mert a taps meg az integetes utanzas miatt kérdés. Csakhát mégis minden baba csinálja :/
2019. aug. 26. 19:17
4/10 anonim válasza:
A 2 és vagyok.
Az én kicsim 16 hós,ő tud tapsolni,integetni ritkán de tud.
Puszit nem küld,nem is ad.Nem tud egy szót se,és nem is mutogat úgyhogy én is idegeskedek.
Teszrészeket tudja?Nálunk az se.
5/10 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, nem hiszem el, most este végre integetett, a tükörben magának meg utána mindenkinek! Nagyon boldog vagyok!!!! Illetve mondja, h gurul,agga= labda)
2019. aug. 27. 21:05
6/10 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, csak ki kellett írnom magamból :)) Utolsó, testrészeket még ő sem mutat, de azt 18 hónaposan kell majd csak, addig sokat fejlődnek szerintem :) mondta a védőnő, h még nem kell. De tudom, h vannak sokan, akik mar mutatják. Ez olyan, h kit mi érdekel. Ezen ne aggódj még! Mutogatni már kellene, mutogass sokat a könyvekben, meg tedd oda az ő kezét is, de biztos így csinálod
2019. aug. 27. 21:08
7/10 anonim válasza:
#2 #4 el kezdett mutogatni a babád? Kb mi most járunk itt 16 hós sehol semmi. Remélem még figyeli valaki :)
8/10 anonim válasza:
#7es szia, tobbiek lattam, h nem valaszoltak, a te babad elkezdett vegul mutogatni?
9/10 anonim válasza:
Igen , rikán. Most 3 évesen már több mindent mutat :)
10/10 anonim válasza:
Nagyon orulok, hogy ezt valaszoltad, tovabbi minden jot nektek ☺️ Jjaaa es vegul mikor kezdett el mutogatni? Es tenyerrel eloszor vagy rogton mutoto ujjal? Jjaa es bocsi meg annyi, h hogy kezdte , hogy pl amerre akart menni a lakasban vagy egy targyra, amit meg akart kapni vagy csak ugy mindenfele mutogatott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!