Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babátoknak milyen...

2 hónapos babátoknak milyen tápszert adtok, mi próbáltuk a milupa HA START és a BEBA HA START, de egyiket sem fogadja el?

Figyelt kérdés
Melyik a finom tápszer?
2010. júl. 13. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam a kezdetektől fogva humana HA 1 kap, gyerekorvos írta fel. Szerencsére semmi gondot nem okozott eddig. Ha itatod azt elfogadja a cumisüvegből?
2010. júl. 13. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg egy gyerekorvost, tipikusan ezeket írják fel. A BEBA PRO HA 1 -t elfogadta a babám, ebben bifidusz is van.

Ha nem fogadja el egyiket sem a tiéd, akkor inkább orvostól kellene tanácsot kérni. Lehet más gond is.

2010. júl. 13. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is beba ha starttot kapta, és gond nélkül ette. Vannak babák, akik "válogatósabbak", vagy nem bírják az adott tápszert (kibukják), vagy meg se eszik. Olvastam itt már olyat, hogy vagy 4-5 tápszert kipróbáltak, mire vmelyiket végre elfogadta.
2010. júl. 13. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az anyatejet egyből kirántja a cumisüvegből..
2010. júl. 13. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy gyógyszerész ismerősöm mondta, hgy a Humana sokkal ízletesebb (ne kérdezd mitől), mint a Beba, így azt könnyebben fogadják el a válogatós babák.

Először mi s vettünk egy dobozzal próbaképpen(kb 2500 Ft volt), majd miután jóízűen falatozott a lányom, így kiirattam a doktornővel (kb 900 Ftért)

Próbáljátok meg. Hátha ez beválik.

2010. júl. 13. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a HA tápszerrel volt gond. Másfél hónaposan váltani kellett, mert egyszerűen nem akarta meginni. Hála égnek, hogy nem tejérzékeny, mert akkor nem tudom, mit csináltam volna. Így sima tápit kapott utána, azzal semmi bajunk nem volt. (Beba aktív, most már Humana jó éjt)

Egyébként kóstoltad már a HA-s tápikat? Olyan bűn rossz keserű íze van, hogy nem csodálom, ha nem akarják elfogadni az édes anyatej után...

2010. júl. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!