Szobatisztaság? Mi a trükk?
Figyelt kérdés
Azoknak a segítségét kérném, akik eredményesek voltak már 2 éves kislányuknál. Én egyszerűen nem tudom rávenni, hogy szóljon előtte, akkor persze szól, ha már máshova sikerült, de előtte sosem. Még nem érett meg rá? Kakilni sikerül a bilibe, de a pisi az még mindig nem.2010. júl. 13. 15:39
1/6 anonim válasza:
Még nem érett rá teljesen. Várj még vele, siettetni úgy se lehet.
2/6 anonim válasza:
20 hónapos korára a lányom teljesen szobatiszta volt.Én nyáron csak bugyit adtam rá,és szólt vagy magától ráült.Ne erőltesd ez a lényeg ,lehet hogy nem érett még rá,de azért ne hanyagoljátok el a bilizést.türelem játék,de megéri.
3/6 anonim válasza:
Sztem is oda kell érjen. Én is próbálkoztam régebben, egy másodpercet nem ült a bilin, mos két évet töltött és egy hét alatt megtanulta, a kakálást még egy hét. Csórén hagytam, egész nap, mindent össze pisilt, de aztán kezdte tartani, majd ment a bilire. Ne szidd, ne erőltesd, ha nem megy, nincs itt az ideje. Eleinte ahol volt, ott engedte, és kezdte mondani, hogy pisika, addig sose. De ez is fontos időszak, mert beazonosította a problémát.
4/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet erőltetni.
Ha érett rá, szólni fog. Addig légy türelmes.
5/6 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem sem érett rá.
Mi is próbálkoztunk (25 hós gyerek), de láttam, hogy totál nem érdekli, így most egy időre hagyom a dolgot.
Vettünk egy könyvet, Bilikönyv a címe, és bár odavan a könyvekért, valami oknál fogva ezt nem szereti. Ezért most azt is eltettem. Talán 1-2 hónap múlva újra előveszem, ha addig esetleg meg nem gondolja magát.
6/6 anonim válasza:
Az én lányom is épp ennyi idős. Órákig elüldögél a bilin, csak épp akkor kel fel róla, ha pisilnie kell. Akkor kéri a pelust. A védőnőtől megkérdeztem, azt monda, hagyjam még. Nem érett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!