Milyen problémára utalhat? (többi lent)
Lassan 7hós kislányom a 6hós védőnői státusz pontjai közül ,, Szülő hívására karjait vagy testét felé nyújtja” nem csinálja eggyáltalán. Ez igazából addig nem is izgatott míg a védőnőm azt mondta h ez 3 hibapont (ez is milyen gáz már 🤯) meg hogy a dokinak fogja mondani de ne aggódjak. A dokit kérdeztem azt mondta h majd figyeljük és ha következőnek megyünk hátha már csinálja. De arra pl nem válszolt hogy mire utalhat ha ezt nem csinálja. Neten meg nem találok semmit.
Szóval a kérdésem hogy volt-e vkinek hasonló? Illetve milyen probléma lehet ebből?
Ui.:Helyesírást ne nézd kérlek! Köszönöm a válaszokat!
Szerintem önmagában semmire. Próbáld mindkét karodat felé nyújtani mindig, amikor felveszed, és mondd hozzá ugyanazt. Pl"gyere", "hopplá", "felveszlek".
Én mindig mondtam a gyerét, és nekem nagyon korán csinálta is a karnyújtást.
De mindegyik baba az egyik dolgot korán, másikat későn csinálja, nem olvasták a könyvet 😊
3 hibapont? Hát én még ilyet nem is hallottam, hogy ezek hibapontok basszus. Egyébként ezt nem kell szószerint érteni. Nekem se csinálta ezt így konkrétan a babám, ahogy le van írva. De itt írta egy kedves válaszoló, hogy arra kell gondolni, hogy ha pl. odanyújtod a kezed, és szólsz hogy gyere akkor lendül-e feled. Neki a babája kinyomta a mellkasát és a fejét. Az enyém pontosan ugyanígy csinál már. De ez olyan hülyén van megfogalmazva.
Amúgy az én kisfiamnál mi meg azt írtuk be nemmel, hogy “beszédre hangadással válaszol”. Mert mosolyog, nevet, meg figyel ha beszélünk hozzá, de én ezt nem úgy veszem mintha visszagagyogna. Ő pl a mássalhangzós hangzókat se gyakorolgatta sokat (pl. Pmaaa, mbaa, meg ilyenek.) egy időben elkezdte hogy baboo meg aboa, meg hmaa, de utóbbit nem is biztos hogy jól hallottam🤷🏻♀️ Most megint csak kiabál meg sikong. Én sem örülök annyira hogy nem teljes minden, de sajnos nem tehetünk ellene ha valamiben követik a nagy könyvet. Bízzunk benne, hogy időben mindent megtanulnak :)
Biztosan így lesz a babáddal.
Egyébkent lehet ha gyakorolod vele ezt a “felvétel” dolgot, akkor nem sokára meg is csinálja.💞
Hátha vkinek hasznos lesz!
Végül 7 -8 hó között kezdte el 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!