Van itt olyan, aki babajelnyelvet tanított a gyerekének?
Figyelt kérdés
Mennyi idős korban kezdtétek és mikor mutatott ő is jeleket? Úgy is működhet, hogy nem képekről mutogatok neki, hanem ha látunk egy dolgot élőben akkor?2019. aug. 22. 11:51
1/2 anonim válasza:
Én nagyon szerettem volna megtanítani jelelni. Aztán valahogy nem lett belőle semmi. A legfontosabbakat megtanultuk. Enni inni bili kutya meg ilyenek, de annyira egyértelmű volt hogy mit akar jelek nélkül is hogy nem erőltettem. Meg marha szerencsém is volt vele mert 1,5 évesen szinte folyékonyan beszélt. Pedig mindig attól féltem hogy nem fogom megérteni, nem tudja kifejezni magát szegény.
2/2 anonim válasza:
Lemaradt a lényeg hogy mi képről nem tanultunk csak a látottakat, és 8 hós volt mikor kezdtük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!