Szerintetek 9 hónapos babát vihetem rock koncertre?
Figyelt kérdés
Apucinak koncertje lesz,nem tudom hogy mehetünk-e együtt.A zajtól nem féltem,"abban nőtt fel".Az aggaszt,hogy kis klubban lesz a koncert,kicsit füstös a hely.Ártana neki?2010. júl. 13. 14:37
11/14 anonim válasza:
A részeg emberek miatt,a füst miatt nem vinném.Plusz gondolom este lesz,olyankkr szerintem már nem "buliznia"kéne egy 9 hónaposnak a zajban.Lesz még elég ideje eljárni apa koncerjeire,szerintem ha te el is akarsz menni addig bizd őt másra.
12/14 anonim válasza:
füstbe nem vinném, zaj ellen füldugó, ha hagyja...az enyémnél kivitelezhetetlen lenne! majd ha legközelebb szabadtéren zenél, akkor vidd inkább.
13/14 anonim válasza:
Pedig jobban tennéd, ha féltenéd a zaj miatt. Meg a sok kapatos ember + a füst. Pedig én aztán nem vagyok egy steril anyuka, de ilyen helyre én sem vinném. De vidd csak ha úgy gondolod.
14/14 anonim válasza:
ROCKERBABA!!! =D nekem is ilyen gyerekem lesz, remélem =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!