Ha választanod kéne melyik koncertre mennél el? Sp meg társai, vagy inkább ROCK?
De azért reklámozod azt a csírát gőzerővel -.-
Ha csak ez a két választásom lenne inkább otthon maradnék.
lóóóóóóóóól
én is tizenéves lány vagyok,de nem szeretem SP-t meg az ilyen kornyikáló izéket...
sztem a Rock a jövő,és az a legjobb..ez az én véleményem
na igen:D
..felőlem...azt csinál az életével amit csak akar...ugyan kit izgat?!
A negatív reklám is reklám. Ez így működik. Nem az számít hogy dicsérik e vagy sem, a fő hogy beszéljenek róla. Sp így Sp úgy. Akár szidhatod is őt, lehet hogy most ennek a kérdésnek az olvasása után újabb néhány tini kérdezte meg magában hogy "Ki is ez az Sp? Miért beszél mindenki róla? Miért szidják? Olyan rossz lenne a zenéje? Tényleg belehallgatok egy számába/megnézem egy klipjét hátha mégse olyan rossz." És ha megtetszik nekik akkor elmondhatod hogy szereztél Sp-nek néhány új rajongót.
Írhattad volna azt hogy "Ha választanod kéne melyik koncertre mennél el? Mai magyar pop, vagy inkább ROCK? éééén tutiii,hogy Rock:D" Na az nem lett volna reklám.
Első voltam a "noob"
hát ...ízlések és pofonok...
én őszintén...nem reklámozom őt,csak egy kérdés volt...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!