Vigyek táskát egy koncertre? Vagy mit vigyek?
Életemben először megyek ma koncertre :)
Vinnem kéne ásványvizet az útra, mert nagyon sokat iszok, na meg az irataim, stb..
Vagy préseljem bele a zsebembe? Ciki táskával menni?
Csak vállra kasztható táskám van, semmilyen övtáskám, batyum, semmim.. :S
Amúgy bocsi a kategóriáért, nem is nagyon figyeltem
Vigyél nyugodtan! Egyáltalán nem ciki. A vállon átvehetős is jó, miért lenne különbség más tatyók között. :) Szerintem ez legyen a legkisebb gondod. :)
Jó szórakozást!
20/L
Köszi :)
Csak olyan nagy a táskám, és kézbe is hülyén néz ki, max a vállamon jó...
Lényeg annyi, hogy figyelj a táskádra és mindig kéznél legyen.
Lehet nem nézed ki az emberekből, de ilyenkor a zsebelés nagyon trendi szokott lenni!
Sztem simán jó egy vállon hordható táska is, én voltam már azzal koncerten... mondjuk a vállon átvethető egy fokkal kényelmesebb, az igaz :D.
Amit én még vinnék: zsepi, ha szeretnél fotózni, fényképező, ha autogramkérős típus vagy, akkor toll meg papír :P...
akkor kérj kölcsön valami oldaltáskát, amibe fér 1 0.5-ös víz, pénztárca, iratok, zsepi, telefon, kis piperetasi, ha kell, rágó jól jöhet :D
én mindig táskával mentem koncertre és bulizni is. mi az, h ciki? könyörgöm, szokjatok már le erről a ciki-nem cikiről!
tudod mi a ciki? zokni szandállal meg a kék a pirossal! vagy ha úgy berúgsz, hogy össze se tudnak kaparni. na az ciki, a táska egyáltalán nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!