Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Koncertre mit vigyek magammal?

Koncertre mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Ti mit szoktatok vinni? Koncert után buli is lesz

Reggel jövök haza 5-6 körül, olyankor kell pulcsi vagy jó idő van?

2010. júl. 10. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
mobilt neee mert könnyen elcsórhatják, meg am se használnád a hangzavar miadt... némi pénzt de csak kajára meg piára ( ne túl sokat) jah és attol függ mine koncert :DDD mert ha valami *zar akkor vigyél könygáz sprayt is :DDD
2010. júl. 10. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
hajnalban igen hideg van még nyáron is, úgyhogy egy pulcsi mindenképp kell. Általában a szórakozóhelyeken van ruhatár, úgyhogy nem okozhat gondot, hogy hová tedd. Én általában övtáskát viszek, aminek van a hátulján is zseb, ami a fenekem felől van, ezért csak én nyithatom ki. ide rakom az iratokat, pénzt..telefont. Egyébként vigyázz az övtáskával, mert én már törtem össze a telefonomat, mikor bodysurfingeltem, és leestem, és ráestem az övtáskámra, egyben a telefonomra..egy gyújtót szerintem mindenképp vigyél, ha cigizel, ha nem, mert meglehet, hogy egy helyes lány vagy fiú tüzet kér tőled, és akkor majd bánhatod, hogy nem volt nálad..Ha meg még házibuliba is mész utána, oda illik egy akkor valamiféle alkoholt is vinni, bár ez az előre megbeszéltektől függ. Ja és a belépőt se hagyd otthon..jó mulatást!
2010. júl. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!