Nagyon ciki lenne ez rock koncertre? Többi lent
Hát én nem mennék el így rock koncertre...
Ki lesz az előadó, hol lesz ? Menj inkább laposban, hidd el, jobban jársz.
Hát én ebben el nem mennék :D Esetleg, ha valami jótékonysági koncertre jönne az Edda, akkor esetleg. Vegyél fel valami fekete felsőt, farmergatyát, ehhez tuti lesz cipőd és nem fogsz kilógni...
Csak nem Miskolcra jössz ?
Bocsi, nem akarom lelohasztani a lelkesedésed, de koncertre ne szexin öltözz fel, arra mint mondtam, jó egy gála, egy bál, valami.
Harmadjára mondjuk neked, hogy farmer, poló ( ha nins fekete, nem gond), sportcipő, esetleg ha nagyon nyitottban akarsz menni, akkor saru. Csak ezt a ruhát hagyd most otthon, nem odavaló.
Cipő: mindenképp lapos legyen, és olyan, amit nem sajnálsz. Vagy olyan leszel, mint akin mindenki röhög: a háttérben illegő-billegő p!csa, aki vinnyog, ha megtaposák. Kocnertre szórakozni, bulizni megy az ember, nem szépségverseny. Magassarkú kb. kizárva.
Harisnya: a térd alá érő leggings mindig is nagyon gáz volt. Mellesleg rockerek nem is hordanak ilyesmit. Vagy vegyél fel egy rendes harisnyát, vagy ne, de ilyen 3/4-es szart semmiképp se.
Ruha: ez diszkóba való, nem rock koncertre. Vehetsz fel ruhácskát, de akkor szintén olyat, amit nem baj, ha leöntenek sörrel/borral/töménnyel, mert az ilyesmi előfordul a tömegben. Egyébként is beleizzadsz, és az is lehet, hogy felborítanak, és felnyalod a padlót.
Összkép: mindenki pózoló libának nézne, és nem értenék, mi a sz*rt keresel rock koncerten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!