Ti hogy oldjátok meg babakocsival a közlekedést ahol lépcsőkön kell felmenni? Két hónapos baba.
Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 12:01
1/8 anonim válasza:
Felviszem a babakocsit benne a gyerekkel.
2/8 anonim válasza:
Mennyi lépcső, mekkora, milyen magas?
A szimpla babakocsit amúgy simán felemelem és felviszem 3-4 emeletre is, pl kórházban. A tesókocsit nem, azzal maradunk a rámpás helyeknél.
3/8 anonim válasza:
Nyilván felcipelem babakocsival együtt. Míg 2 hónapos könnyű nehéz kocsival is.
Amikor már 9-10 kg körül van... na onnantól igazi edzés.
4/8 anonim válasza:
Még a 9 hónapos 9 kilós babámmal is simán felcipelem. Pedig 55 kiló vagyok.
Nem olyan bonyolult dolgok ezek.
5/8 anonim válasza:
Megfogom a babakocsit gyerekestül és felviszem
6/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen kocsid van. Mi az első gyerkőcnél bután egy szép multifunkciós - de 14 kilós - babakocsit választottunk. A fiam 4,5 kilóval született... Alig bírtam megemelni kocsistól, nemhogy lépcsőzni! Eladtuk és vettünk egy extra könnyűt, amit a kicsi is megörökölt. Ezt simán viszem akár több emeletet is.
7/8 anonim válasza:
Simán fel-le cipeltem bárhol. Meg is őrültem volna enélkül, nem mertem volna úgy elindulni, hogy mindig kell segítség a lépcsőzéshez.
8/8 anonim válasza:
Ha lehet, kerülöm az ilyen helyet, a legtöbb helyen azért van akadálymentesítés, lift. Ha csak pár fokról van szó, ott még fel lehet vhogy tolni, de a magas lépcsőket meg sem próbálom. A mi babakocsink nem pehelysúlyú. Szerencsére volt már olyan, hogy segítettek felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!