Mikor kell elkezdeni leszoktatni a folyamatos karban levesrol?
Azt biztosan tudtam, hogy amikor hazahozzuk a korhazbol egy joideig igenis fel fogom venni ha sir (nyilvan nem az elso es minden apro nyekkenesre) meg akkor is ha sokan azt mondjak ezzel elrontom. Na most 1 honapos a dragam, alapvetoen nagyon jo baba de vannak olyanja altalaban deleott hogy csak olben van el. Sir, visit, pedig tiszta a pelus, tele a pocak, nem fazik, nincs melege... bekajal es nem alszik vissza, de nem jo a kisagyban, nem jo a mamarooban(max 15percig) nem jo az adamoban, nem jo a babafeszekben, nem jo a polyaban, nem jo a babakocsiban.... DE AMINT FELVESZEM OLBE megnyugszik es elalszik. (Ebbol gondolom h nem ks valamilyen fajdalom miatt sir).
mar 1 honapos. Szerintetek meg szuksege van erre vagy csak megszokasbol csinalja. Elkezdhetem megprobalni leszoktatni errol?(bar nem tudom hogy kell v hogy birnam e hallgatni ahogy sir amig el nem alszik)
Amugy imadom ha az olembe van es bujni vele, de 10:42 van es a reggelim meg az asztalon var, fogat nem mostam, felig pizsamaban vagy, folul mar napkozbeni ruhaban, a mosogatogep felig bepakolva, a felmosovodorben a viz mar kihult mert nem tudtam nekiallni.... szoval😃 tudom tudom lesz ez meg rosszabb is persze, de annyian mondjak h ra kell szoktatni h megnyugtassa magat v legalabb ellegyen egyedul egy kicsit v mi...
Mindenre nyitott vagy es erdekel, ki hogy csinalta. Elso gyerekes anyuka vagyok eleg tapasztalatlan
Szerintem úgy majd 10-12 hónaposan, amikor már nem bírod. De akkor már nem kell leszoktatni, mert ő akar menni mindent felfedezni...
Nem "kell" rászoktatni.
Valamelyik baba elvan egyedül, valamelyik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!