Ti mivel mossátok a baba ruháit? Viszkethet mosószertől öblítőtől?
Figyelt kérdés
1,5 éves viszket szegény mindenhol most más mosószert és öblítőt vettünk lehet attól? Vagy valami más?
Levetkoztettem megfurdottem és most pelusban van nem viszket
2019. aug. 13. 13:53
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet attól... Én a gyerekekét szenzitívvel mosom mindig, a Persil kapszulája a kedvencem.
2/6 anonim válasza:
A gyereknek sokáig csak sensitive termékekkel mostam a ruháit.
Ill. az előző napok magas hőmérséklete miatt esetleg még melegkiütés.
3/6 anonim válasza:
Én is jártam így, mosószer volt a ludas, váltani kellett és 2x kimosni sima vízzel, majd a jó mosószerrel azokat a ruhákat, amiket az allergizálóval mostam.
Nekem a frosh vált be
4/6 anonim válasza:
Jártunk így, egy fajta öblítőtől. Visszatértünk a sensitive-re.
5/6 anonim válasza:
Tomi baby mosógél a kezdetektől. Öblítő nem kell. Semmi baj nem volt vele.
6/6 anonim válasza:
Souldrops sensitív mosószer és öblítő! Környezetbarát, akkor se lenne baja, ha meginná. Nekünk a mosódió nem vált be, beszürkültek a ruhák, de ez rendesen tisztít és párom sem viszket tőle. Rossmannba és Tescoba kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!