Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj hogy 6 hónapos...

Nagy baj hogy 6 hónapos kislányom nem hajlandó semmit enni és inni csak szopizni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem nem. Ha gyarapszik rendesen, akkor elég neki a tejcsi.

Nálunk is így van, 17-én lesz 6 hónapos a lányom. Igaz, Ő tápszeres, de más nem kell neki. Én is kicsit kétségbe estem, de hízik rendesen. Én nem akarom erőltetni, próbálgatom, hátha, de legutóbb hányt az étel miatt...

2008. nov. 14. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj! Vannak babák akik később szoknak át a darabos ételre. Az anyatej fontos a babáknak. Az enyémek mégy 18 hónaposan is igényelték a szopizást, igaz akkor már csak evés után/elalvás előtt.
2008. nov. 14. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
jav: mégy = még
2008. nov. 14. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Amennyire én tudom legkésőbb a 26. héten el kell kezdeni a hozzátáplálást, mert bizonyos vitaminok, vagy mint a vas, ekkora kiürülnek a baba szervezetéből és az anyatej már nem tud megfelelő mennyiséget biztosítani ezekből...

Próbálkozz, előbb-utóbb csak hozzászokik az új ízekhez.

2008. nov. 15. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek annyi teje volt, hogy azt mondta a védőnő, hogy 7 hónapos koráig ne is adjon mást a babának. Próbálkozz, de elég, hogy szokja az ízeket, nem kell nagy mennyiséget egyen.
2008. nov. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!