Hogy tudnék fogyni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy a hagyományos értelemben vett fogyókúra "tilos". Van-e valamilyen szer amit ilyenkor lehet szedni? Kérem csak azok írjanak akiknek van ebben tapasztalatuk, és leszögezném, hogy nem egy vitát akarok elindítani! Előre is köszönöm!2008. nov. 14. 21:05
11/20 anonim válasza:
Futós vagyok! Emellett még esetleg megpróbálhatod az Innerlight zöld löttyét inni, megkérdeztem anno szakembertől, és fokozatosan hozzászoktatva a szervezetet, lehet inni szoptatás alatt, nem árt a babának!
12/20 anonim válasza:
Ugyanúgy méregtelenítő van benne, dehogynem árt... Szerintem hagyd most ezeket a bogyókat, porokat, ha már nem szoptatsz, majd szólj, és belinkelem neked, mitől fogyott le Pokrivtsák Móni, na az tényleg jó. De most ne szedj semmit, gondolj a kicsibabádra! Hidd el, leszünk mi még jó csajok :) Pedig teljesen átélem a helyzeted, igaz rajtam csak 7 kg plusz van, de nem jók rám a régi ruháim. De kitartáás!
13/20 A kérdező kommentje:
Nyugi lányok, nem vagyok felelőtlen!!! Olyat semmi esetre nem tennék ami picit is veszélyeztetné a babámat és a tejtermelődésemet, főleg hogy 8 hós babácskám szinte csak azon él... De érdekelne mi az az innerlight zöld lötty, meg az is mitől fogyott le Pokrivtsák Móni?
2008. nov. 14. 22:25
14/20 anonim válasza:
A kettő egy és ugyanaz!!!
16/20 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva, ha egyszer tényleg így van... De mindegy. 21:51-es voltam.
17/20 anonim válasza:
Semmi jelentősége nincs a pontozásnak, mint ahogy annak sem, kinek milyen arányban ad hasznos válaszokat. Ez csak azt mutatja, mennyien vannak a Te véleményeden. Hiába van igazad, ha valakiknek ezt fáj beismerni. Én már meg se nézem a %-os értékeket. Nincs értelme, és nem közvetít semmit.
Én jókat röhögök rajta, hogy olyanok tudnak lenni, mint a civakodó gyerekek.
18/20 anonim válasza:
Tényleg sokat számít,hogy milyen géneket örököltél,de én azért azt mondom,hogy tehetsz is érte.Naponta sétáljatok a picivel jó sokat.Mi napi kétszer két órát mentünk,és meg is lett az eredménye.Aztán megállt a fogyás.Kb.8 hónapig szoptattam,és a 6.hónapban kezdtem futni,aztán tornázni.Előbb-utóbb,ha kitartó vagy összejön.Szerintem csak szépen fokozatosan,és akkor nem lesz gond.
19/20 Rafinita válasza:
Sziasztok! Az én kislányom 5 hónapos,és még mindig szoptatok,esténként óránként kelek. Amióta megszültem nem aludtam 4 óránál hosszabb ideig. Szülés után 2 kilóval voltam több mint terhességem elött. 5 hónap alatt 10 kiló jött vissza,most több vagyok mint mikor várandós voltam... eszméletlen narancsbőrősek a combjaim,és borzalmasan vastag a karom, óriási a fenekem! De ez még nem minden, a térdeim teljesen kivannak a lábaim fájnak. Mire hazaér a férjem,hulla fáradt vagyok,napközben meg megy a robot..főzés-mosás-vasalás-takarítás-mosogatás-stb..stb..+ kislányom minden igényét kielégitem! Foggalmam sincs mit csináljak, minden torna ugri-bugri haszontalannak tűnik. És ahhoz hogy talpon maradjak az egésznapos hajszában és éjszakai műszakban, nagyon sokat kívánok enni,farkas éhség tör rám! Mit tegyek??
20/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tudom nagyon régi kérdésed volt.De megkérdezhetem,h.azóta sikerült visszanyerned az alakod? Én most vagyok ugyan ebbe a cipőbe egy éves a kisfiam,még szopizik hozzátáplálás mellett.És nálam sem jött be az,h.szoptatással lehet fogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!