Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol kaphatok Pécsett születend...

Hol kaphatok Pécsett születendő babámnak légzésfigyelőt, ami nem 20-30 ezerbe kerül?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bérelni is, úgy ahogyan bababmérleget is, ill. ha koraszülött és szüksége van rá, akkor a védőnői szolgálat is ad ingyen. A Hullámfürdő utcájában van egy mérleg kölcsönző ott ha jól tudom légzésfigyelőt is lehet bérelni. A király u. végén van egy használt babacuccokkal foglalkozó pici bolt. Nem tudom, hogy ott kapható e érdemes benézned. Vagy a védőnőnél a hírdető táblát olvasgatni, ill. a gyerekorvosi rendelőben is szoktak hírdetni. Merre laksz? Én kertvárosban. Hány hetes vagy? Vagy már meg is van a kisbabád? A védőnő segítségét kérted már ezügyben? Üdv. egy 6,5 hónapos kislány anyukája. Ja igen és az Álomvirág nevű légzésfigyelőről hallottál már? Mert az kb fele annyiba kerül mint pl. az Angel Care. Írj majd.
2008. nov. 14. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az édesanyák úti szülészeten is érdeklődhetsz, ott szokták reklámozni magukat a gyártók, forgalmazók. A NIC-en és a gyerekágyason a legvalószínűbb, hogy találsz valami hirdetést. (Bár a NIC-re nem fognak csak úgy simán beengedni.)
2008. nov. 15. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
mi az a NIC?
2008. nov. 15. 08:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves első! A szellemvárosban lakom és 36. hetet töltöm.

Üdv.

2008. nov. 15. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:

NIC = Neonatális Intenzív Centrum. Születésük után ott figyelik a babákat, és ha valamelyikükkel gond van, ott is ápolják őket, nem kerülnek át a gyerekágyas osztályra. Az anyuka bejárhat hozzájuk etetni.

-Macska-

2008. nov. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!