Aki légzésfigyelőt akar venni a születendő babának az végezze el előtte az ehhez szükséges tanfolyamot?
Nekem is Baby Control volt. Bár szerintem arról a kazettáról nem lehet teljesen megtanulni, mit tegyél, ha baj van, de azért szerintem is jó doldog, ha a gép helyetted figyeli a légzését. Így ha baj van azonnal hívhatsz mentőt, ahogy előttem írták, de erre ne legyen soha szükség! Nekem több ismerősöm is mesélte, hogy éjszakánként sokszor felriadt és azt figyelte, vesz-e a baba rendesen levegőt. Így még fáradtabb volt, pedig a baba is keltette eleget. Ezért tartom jó dolognak a légzésfigyelőt. Nem kell figyelgetni, amikor alszik, épp elég sokat kell enélkül is kelni éjjel hozzá. Legalább amikor hagyott aludni, akkor nyugodtan aludtam.
Mellesleg sok olyan eset is történt, amikor a baba kihagyott egy-két lélegzetvételt, a gép riasztott, és a baba felriadt arra, hogy kikapták az ágyból és újra vett levegőt. Van, amikor ennyi is elég, de a gép nélkül baj történhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!