Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek napi 4 órára...

Elmennétek napi 4 órára dolgozni 1 éves gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Apa vigyázna rá,és a 4 órából kettöt alszik.

Holnap kezdhetek,de aggódom.Nem is a gyerek inkább magam miatt... :)

Viszont a pénz az jól jönne.

2010. júl. 12. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is megyek 4 órában pont egy éves korában. Remélhetőleg ebből valamennyit aludni fog, és maradok le semmiről, illetve ő sem veszi annyira észre, főleg, hogy délután is mehetek, így még ebéd után akár én is lefektethetem. Az apja és két nagymamája fog rá vigyázni, amit elég sokszor most is megtesznek, mert szeretek egyedül bevásárolni, ügyeket intézni, néha fodrász, kozmetika, fogorvos...stb. Most fél éves, és eddig ebből nem volt gond, nagyon szereti a nagymamákat és apa az "Isten".
2010. júl. 12. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tartom helyesnek,ha ennyi idős gyereket otthagy az anyja,DE NYUGI:

-a legjobb helyen lesz,Apa vigyáz rá,egy picit legalább kettesben lesznek ők is.

-kicsit Te is felszabadulsz

-4óra nem a világ vége,főleg ha 2őt alszik belőle

-a pénz sajnos nagy úr,de kell

Ha ilyen lehetőségem lenne én is mennék. És ne legyen lelkiismeretfurdalásod,hiszen jó kezekben van és ÉRTE TESZED!

2010. júl. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!