Miért gondolja a család, hogy éheztetem a gyereket, mert csak szoptatom, és még nem akarok hozzátáplálni? 3hós.
már nagyon unom, hogy ennyire szoptatás-ellenesek... mindenképp rám akarják erőltetni a tápszert, pedig 1 mellből jóllakik a babám, de szerintük kevés és nem elég a minősége.
-eddig minden hónapban hízott egy kilót! gyönyörű, fejlődik, egészséges, az orvos és a védőnő szerint is.
a családom szerint többet kellene ennie. nem értik meg, hogy neki elég a 120-130ml és kész. éjjel egyszer kel fel enni, fél 4-kor., aztán alszik tovább. kérdezem tőlük, tömjem a gyereket erőszakka???? hiába kínálom még, ha elég, nem cicizik. még leszívok 30ml-t átlagban abból, amelyikből evett. simán kibír 3 órát az etetések között.
akkor miért ne lenne elég és elég jó neki a tejem??????
hát komolyan mondom, nem értem őket!
miért ragaszkodnak ahhoz a tápszerhez meg sárgarépához annyira. hát ráérünk még, nem?!
hogyan szereljem őket le? bármivel érvelek, újabb ellenérvekve ütközöm.
csak olvasok és olvasok a szoptatásról, hogy minél jobban tudjak amellett érvelni, hogyan is táplálom a fiam.
bosszantó, idegesítő!!!!!!!!!
másoknál is így vélekednek a középkorú családtagok? (nagyik, nagynénik stb)
Én annyit mondanék, hogy szépen hízik a gyerkőc és én így csinálom. Ennyi. Mondjuk én elég kategórikus vagyok.
Az én Anyumnak meg az volt a furcsa, hogy nem adok plusz folyadékot az anyatej mellé és biztos, hogy szomjas. Szerencsére, csak megemlítette párszor, de nem nyaggatott vele.
nálunk is dettó uez van!
5,5 hónapos a babám, hamarosan kezdem a hozzátáplálását, de mindenki ezzel jön, hogy az ő idejükben 6 hetesen!!! kellett kezdeni! meg is lehet nézni, a férjem az összes létező allergénre allergiás, mindentől megy a hasa stb.
ha fejlődik rendesen, ne foglalkozz velük. esetleg füllents: te megpróbáltad, de nem fogadta el:)
én anyósom szeme láttára nyomtam a gyerek szájába a cumisüveget vízzel, és csak nézett, hogy a gyerek kitolja a cumit és kifolyatja a vizet a szájából. na azóta nem idegesítenek ezzel.
egyébként az enyém 5 hónaposan volt kerek 7 kg és 69 cm, szóval nem éppen alultáplált, 2800 grammal született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!