Baj, hogy meg nem lehet lekotni a figyelmet?
Figyelt kérdés
Jovo heten lesz 1 honapos a kislanyom es anyosom azzal riogat, hogy valami baj van a fejlodesevel, mert meg nem kovet targyakat, nem koti le a figyelmet egy konkret targy vagy max 1-2 masodpercig, nem kommunikal velem, nem nez engem sokaig vagy ha nez az se egyertelmu... teljesen kiidegel mar ezzel pedig szerintem meg tok pici ezekhez. Vagy igaza van? Aggodnom kene? Elso baba, ugyh nekem nincs tapasztalatom2019. aug. 6. 14:05
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, en is igy gondoltam, csak annyira ramijesztett... de megnyugtattatok!!!
2019. aug. 6. 16:14
12/12 anonim válasza:
Pár hetes kisbaba dolga, hogy egyen és aludjon. Nem több! Te jó ég, eszem megáll! Örülök, hogy megnyugodtál! Maradjon is így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!