4hetes babám egyre többet van fent, de a figyelmét mindig csak egy pár percig tudom lekötni, ringatás, éneklés, babakocsi, ringatószék stb. utánna sîr. Normális ez ilyenkor vagy én rontok el valamit de nagyon?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha éber idejében boldog baba lenne de nem tudom még mit tehetnék?2018. szept. 3. 13:47
1/4 anonim válasza:
Ekkora gyereknek még nem kell a figyelmét lekötni.
Ők még ilyen korban nagyon kis ösztönlények. Éhes ne legyen, ne fázzon, ne fájjon a hasa, tudjon eleget aludni, kb. ennyi a szükséglete.
2/4 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van lekötni még nem tudod de igényli a közelséged. Én is így voltam ...10 hetes a babám most már sokkal jobban érdekli a környezete a színes dolgok a beszéd jobban le lehet "kötni". Ez egy ilyen időszak, kitartás változni fog !
3/4 anonim válasza:
4 hetes gyerek meg szobanoveny. Nincs szuksege ilyenekre. Kozel legyen anya, ne legyen ehes, almos, ne fazzon, ne legyen melege, stb alap dolgok. Vedd a kezedbe, simogasd, beszelj hozza, erezze az illatod. Ennyi kell neki, semmi extra
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ez a szobanövényes duma...Azóta így hívom. :-)))
2018. szept. 5. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!