Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hósnak kezdjek tápszert?

11 hósnak kezdjek tápszert?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik elfogyott a tejem. A fiam 11 hós múlt, sosem tudott cumisüvegből inni. Reggel este adok neki már egy ideje tejpépet kanállal. Ez elég lehet, amellett, hogy már elég sok mindent eszik, amit mi, vagy erőltessem a tápszert?
2010. júl. 12. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Az én kisfiam is 11 hós,már nagyon keveset szopik,este egyszer,én két hete adok már neki bolti tejet! Ugy gondoltam ha eddig nem kapott tápszert ezutáén már nem fog!
2010. júl. 12. 14:11
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
Az én lányom 11,5 hónapos,ő egy hónapja nem akar szopizni.Vettem neki egy doboz tápszert,de 5 napja elfogyott,Már nem veszek neki, hanem bolti tejet kap.Szerencsére semmi baja tőle
2010. júl. 12. 14:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Hú de bátor vagy, én nem merek még bolti tejet. Bár annak idején már 3 hónaposan anya azzal csinálta nekem a főzeléket :-) És élek, tejfehérje allergia nélkül.
2010. júl. 12. 14:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Mindketten bátrak vagytok :-) Milyen fajta tejet vesztek?
2010. júl. 12. 14:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Enyém 16 hós, regel du és est szopik, de a reggeli kakaót vagy a délutáni turmixot, ha kap, nem tejből csinálom, hanem junior milk-ből.

Nekem sokáig elég egy doboz, nem az a 1500 forint fog anyagi romlásba dönteni, én legalább másfél éves koráig nem fogok tejet adni.

Fiam sem kapott 9 éve csak másfél évesen és akkor is csak feles tejet.

2010. júl. 12. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

bocs hogy közbekérdezek, de a bolti tejet is forraljátok és hűtitek? Vagy hogy adjátok a picinek?

Én is adni szeretnék neki lassan, 11 hónapos múlt.

2010. júl. 12. 14:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó kérdés! Remélem válaszol első kettő :-)
2010. júl. 12. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
ha eddíg nem adtál most se adjál neki...teljesen feleslege.Adj neki helyette bolti tejet! a MIZO a legjobb,és aminél magasabb a zsírtartalma annál job...Felforralod,és lehűtöd! ha annyira nem ízlik neki nyugodtan rakj hozzá egy kis cukrot.Ne félj semmi baja nem lesz! ha tutira szeretnél menni,és ha félted még a bolti tejtől,akkor ha tudsz vegyél neki házi tejet,azt is forralod és hűtöd....sokkal táplálobb,és finomabb,mint a tápi,NEKIK IS!!!
2010. júl. 12. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:

1 éves koruktól reggelre házitejet, vacsorára tápit isznak a drágáim(20 hós ikerfiúk) Anyagilag úgyanott vagyunk, de szeretik a tápit (ők nem szopiztak)

nyugodtan próbáld ki a tejet neki, mi a nesquil kakaóval isszuk

2010. júl. 12. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én felforralva adtam előszőr de a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta hogy ne forraljam.Van hogy kakaót iszik akkor Nesqiket keverek a melegített tejbe.

2010. júl. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!