Milyen háztartási kütyüket szerezzek be ha nemsokára kezdenünk kell a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 14:34
1/5 anonim válasza:
Nekem botmixerem van, azzal szuperül boldogulok
2/5 anonim válasza:
A botmixer tökéletes mindenhez!Később jó lesz ha van otthon egy krumplinyomó,pl. a borsóhoz,vagy ha már nem kell annyira pépesíteni!Nekem van kb.egy tucat kis tárolódobozom,tudok benne fagyasztani,mikrózni bármit.
4/5 anonim válasza:
Botmixer, az avent-es 240 és 180 ml-es anyatejtárolós dobozaimat most tökéletesen fel tudom használni gyümi és főzi tárolásra, hurcolására. Talán műanyag szűrő, bár én próbáltam a meggyet átnyomni...hát pár csepp lé maradt..Textil előke aminek a hátulja műanyag,de még gazdaságosabb a műanyag előke: baby björn szuper, vagy ikeas béka, de az keményebb anyagú-különben 1 textil előke 1 nap, aztán még foltos is marad. Műanyag kanál, nekem a hosszúszárú, kisfejű, nem annyira mély (öblös?) dm-es babylove kanalak jöttek be. Sztem kezdésnek ennyi. 7 hós kisfiú anyukája
5/5 anonim válasza:
a botmixer szuper segítség!!!muanyagkanál, muanyagkistál, esetleg tároloedények, ha valamit szeretnél legagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!