3 hónapos babával hogy néz ki egy napotok?
Érdekelne, hogyan oldjátok meg a napotokat a babával? Tápszeres baba (sajnos) és nincs segítségem, egyedül vagyok. A párom korán megy és későn jön, egyébként mikor itthon van, sokat segít.
Van már beállt napirendetek? Hányszor eszik egy nap? Mikor fürdik, mikor altatjátok el, meddig alszik? Minden érdekelne.
Köszönöm a válaszokat!
3 hónaposan kb ilyen volt:
Reggel 5-6 körül evett (1.kaja kb 160 ml)
Visszaaludtunk együtt (én 7kor kisurrantam mellőle reggelizni stb, ő 8-9ig aludt)
2. Etetés majd utána 1 órás séta
11 körül letettem a játszószőnyegre vagy egy plédre a konyhában, míg én főztem ő tök jól elvolt magában
3.etetés kb délben, majd visszatettem a plédre, ha még nem voltam kész a kajával akkor folytattam, ha kész volt leültem mellé enni.
13 óra körül elaltattam, néha vele aludtam én is ha tiszta volt a lakás, ha nem akkor kiosontam takarítani. Következő evésig aludt általában.
Kb 3kor volt a 4.etetés, ezután változó, hogy mit csinálunk, legyen mondjuk játékidő...ha az apja délelőttös volt akkor el szokta vinni sétálni vagy "játszanak" együtt, addig volt énidőm :D
5.etetés kb 6kor, utána elszundított egy kicsit általában.
8 óra körül fürdés, babamasszázs és este 9kor volt a 6.etetés. Utána összebújás majd betettem a kiságyba, akkor aludt már fél10-10től hajnalig. Most 5 hónapos, már csak 5ször eszik, abból 2szer pürét/pépet. A napirendje hasonló, csak nappal kevesebbet alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!