Ti nem féltetek a 2. babánál, hogy nem fogtok tudni annyit foglalkozni vele mint az elsővel?
Figyelt kérdés
Sokat játszunk együtt,sokat foglalkozok vele ( márha igényli mert most felfedez és nem ér rám) és eszembe jut sokszor hogy mi lesz ha ott van ő és még egy pici. Hogy játszak úgy a picivel,hogy a nagy állandóan beszél hozzám,mutatni akar valamit,nyilván akarja hogy vele játszak. Megvárnánk míg ovis lesz,de úgy hallom az ovisok kéthetente betegek és úgy is otthon vannak nagyrészt.2019. júl. 30. 14:14
2/11 anonim válasza:
Néha szabályszerű pánik tör rám, ha erre gondolok, vagy eszembe jut hogy jobb lenne a fiamnak egykeként. Aztán meg jön egy tiszta pillanat és rájövök, hogy egy nem neki szülők gyereket, kettő ő egy nagyszerű srác, aki nagyszerű tesó is lesz, pont mint a kistestvére (annyi különbséggel, hogy ő még lehet csajszi). Tuti nehéz lesz, de sokakat ismerek akik gyönyörűen megoldották már ezt a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy nekünk hármunknak (négyünknek) is menni fog.
3/11 anonim válasza:
Nem igazán. Az első gyerekeken még felnőttként is meglátszik az, hogy egykék voltak egy darabig.
4/11 anonim válasza:
én ezért nem akartam kis korkülönbséget,igy lett tökéletes 7 év van köztük
5/11 anonim válasza:
A legjobb dolog a többedik babáknak, hogy már van tesójuk. Én az elsőmet sajnálom, amiért neki nincsen nagytesója. 😊
6/11 anonim válasza:
Ezért vállaltam nagyobb korkülönbséggel gyereket. 6 év van a 2 közt.
7/11 anonim válasza:
Inkább attól félj, hogy a nagyra nem lesz elég időd. Csúnya testvérféltékenység lehet belőle. Egyébként nyilvánvalóan nem fog annyi idő egyikre sem jutni, mintha egyke lenne, de legkevesebb időd magadra fog jutni.
8/11 anonim válasza:
A kicsi ebbe születik bele, a nagynak lesz rossz, főleg ha te így gondolkodsz hogy ő van útban.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végülis tényleg a pici abba fog beleszületni.Erre nem gonoltam.Szó nincs róla,hogy útban lenne,csak nem tudom elképzelni,hogyan oldható meg,hogy a nagy mellett a picire ugyan annyi idő jusson,mint anno rá. De akkor sehogy ezek szerint. A másik,hogy a kislányom kisebb babaként olyan jókat aludt nappal is. Sokszor evéstől evésig,vagy át is aludt egy evést. Ha naggyal én közben jövök megyek,játszok stb a lakásban, tud majd nyugodtan aludni a kicsi? (Kis lakás,60 nm)
2019. júl. 30. 19:35
10/11 anonim válasza:
Úgy fog tudni aludni, ahogy írtad is, ebbe születik bele. Kisfiam 20 hós, lányom 2 hós, sikítozás, hangosan zenélő játék mellett is úgy alszik, mint a bunda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!