Nem bírom mar a hurcolva altatást. Hogy tudnám leszoktatni róla?
Bölcső? Függőágy? Kocsiban tologatás? Leülsz vele egy hintaszékben? Fogalmam sincs, hogy ezek használnak-e, de kipróbálhatod. Ha egyik sem, akkor megpróbálhatsz venni egy jó háti hordozót, kiránduláshoz valót. Nekünk olyan volt, amiben a gyerek súlyának a 90%-a a derékpántra esett, a hátpánt csak kiegyensúlyozta. Így nem a hátadat terhelné a súly altatáskor.
A szétnyílt hasizmodat is meg kéne mondjuk reparálni, nem? Persze ez nem rövid távú megoldás.
Hosszú távon tényleg jobb lenne, ha beraknád a kiságyba és hagynád sírni. Ne tedd tönkre magad!
Ha nincs semmi baja: nem éhes, nem kakis, nem lázas, nem beteg, nyugodtan hagyhatod sírni.
Annyira jókat mosolygok a mai trendeken, hogy nem szabad sírni hagyni a gyereket, mert lelkibeteg lesz.
A következő kedvencem, hogy nevelni sem szabad, mert korlátozzuk és attól is lelkibeteg lesz :)
Engem hagytak sírni, kb. 2napig sírtam, aztán szépen aludtam - vagyis mai szóval, beletörődtem az elhagyatottságba :)))))
Kifejezetten pozitív gondolkodású, optimista, jó kedélyű felnőtt vagyok, és imádom a szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!